Tuorein sisältö

Barry / Kausi 2 / Jaksot 5-6 - Family Guyn kanatappelun jalanjäljissä

15.05.2019 klo 23.00 | Luettu: 1418 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jaksot 5 ja 6
ronny/lily ja The Truth Has a Ring to It


Puhumalla asiat sujuvat; jopa kun murtaudut hiihtomaskissa taekwondomestarin luo selittämään, ettet aio tappaa häntä, vaikka hänen naisensa ex-mies pyysi. Tai ehkä eivät suju.

Sen arvaa, että Barry jatkaa täpäriä selviytymisiä, mutta pitkä ja hervottoman hölmö tappelu on jopa jännittävä - ja sitten herra taekwondon nuori tytär saapuu paikalle. Edellisen jakson nimi oli "Mitä?!" tähän johtaneen käänteen vuoksi, mutta nimi kuvaa paremmin tätä viidettä jaksoa, joka kannattaa katsoa, vaikkei sarja muuten kiinnostaisi: olennaisen tajuaa kyllä. Sarja on elementissään, kun mustan huumorin farssi lähtee vyörymään omalla painollaan, eikä jokaista sivujuonta seurata vuorotellen.

Barry ansaitsi sotkeutua farssiin "menneiden" vuoksi (hän tappoi kytän noin vartti sitten), mutta ehkä lopputulos hyödyttää häntä. On yksi murhe vähemmän. Kun sheivattu, sössöttävä tšetšenigangsteri tyytyy siihen, mitä Barry on opettanut hänen surkeille junteilleen, Barry on vapaa palaamaan sovituksen tielle. Kyttämurhaa on käsitelty epämääräisesti ja muistini temppuaa, joten pelkäsin hetken, että sarja ottaa sovituksen vakavasti ja paljastaa Barryn säästäneen pollarin, mutta se olisi huijausta.

On hauskaa, että kaksoiselämä voi viedä Barryn helvettiin ja sitten hän palaa noloon harrastelijateatteriin naama peruslukemilla, mutta kun haavoittumista käsitellään isona asiana, se saisi näkyä Barryn kehonkielessä seuraavankin jakson ajan. Ihme kuumepainajainen pysyisi paremmin muistissa ja ironia olisi vahvempaa, kun kaikkia juonia taas seurataan ja tiettyä realismia haetaan.

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jaksot 3-4 --- Jaksot 7-8 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arman Alizad käy dok... Tahko Juhannus julki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova