Tuorein sisältö

Star Trek: Discovery -putki, osa 15: tuplapippelin käyttötarkoitukset

16.05.2019 klo 23.30 | Luettu: 1424 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 15
Will You Take My Hand?


Sitä tietoa alustettiin, että klingoneilla on kaksi penistä ja nyt pissi tulee molemmista (ellei kyse ole eturauhasvaivasta). Aiemman anekdootin mukaan ihmismies on vajaa klingonnaisen makuun ja asia on ymmärretty. On mielenkiintoisempaa, että mm. Uuden sukupolven Worf-klingoni on heilastellut menestyksekkäästi yksivaginaisten kanssa. En ehdi lukea tuntikausia Wikiä esittääkseni loppuun asti harkitun lausunnon, mutta jos Worfin vaimo Jadzia Dax kuuluu rotuun, joka elää symbioosissa lapamatojen kanssa, saattoiko suhteen salaisuus olla se, että tuplamuna stimuloi rakastamansa symbioosin osapuolia yhtäaikaa?

Senkin voin kuvitella toimivan, että väsymätön könsikäs Worf painaa ensin toisella ja sitten toisella, mutta kolmas vaihtoehto, eli telakoituminen kahdella yhteen porttiin, ei tunnu mairittelevan kummankaan osapuolen anatomiaa. Visuaalinen fanifiktio ei ole ajan tasalla, joten en saa tästä kunnollista tuntumaa. Internetistä pitäisi poistaa kuvat, joissa Worfilla on ehkä kaksikin naista, mutta vain yksi hirveä pölli.

Samaan aikaan (siis samalla kun klingon kusee seinälle) toisesta universumista tempaistu avaruus-Hitler yrittää räjäyttää kaikki klingonit harrastettuaan nahkaseksiä, ja hyvä mies, jonka sisälle on ommeltu paha klingon, vaikuttaa taantuvan, mutta sitten kaikki onkin hyvin. Klingonit lähestyivät maapalloa pahoissa aikeissa, mutta Hitler ja muut sankarit oivalsivat, että klingonien kotiplaneetalla on kaivo, jonne voi tiputtaa dynamiittia - onneksi pelkkä uhkaus riitti. Hitler tahtoi massamurhailla ihan jo huvikseen, mutta Burnham uhkasi katkaista ystävyyden, ja sankariteon johdosta Burnhamin elinkautinen tuomio maanpetoksesta unohdetaan, jos kukaan sitä edes muisti. Laukaisunapin peri kärvähtänyt klingonnainen, joten nyt hän on galaksin voimakkaimman kansan kuningatar, koska muuten hän näpäyttää. Se 1. kaudesta.

Ovatko Game of Thronesin käänteet mielestäsi nopeita ja hutiloituja? Hah.


Keskiarvo 15 jakson jälkeen:


< Jakso 1-14 --- Jakso 2-1 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ilosaarirock julkist... Saw jatkuu: nyt stan... >

Keskustelut (1 viestiä)

JJJ

16.05.2019 klo 23.56

Discovery on universumin paskin sarja. Pakko sanoa, ettei mitään tolkkua. Karhunkainen, itiöt, homohommat ja hönöt... siis niin surkeita näyttelijäsuorituksia ettei tosikaan. Itkevä ja umpisurkea ihmisen ulkonäöllä varustettu klingoni. Ei ole kuin muutama uskottava hahmo.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova