Tuorein sisältö

Melkoista jytinää ennen loppua: Star Trek: Discovery -sarjan viimeinen kausi trailerissa

26.02.2024 klo 17.45 | Luettu: 628 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Star Trek: Discovery alkoi alkuperäisen sarjan esiosana, mutta kehittyi jatko-osaksi kaikille sarjoille pysyvän aikahypyn johdosta. Matka viedään päätökseen pian: viimeinen kausi alkaa 4. huhtikuuta ainakin Paramount+ -palvelussa. Kun SkyShowtime korvasi Suomen Paramount+:n, Discovery teki katoamistempun, eikä sitä ole tarjolla vieläkään. SkyShowtime on kuitenkin vahvistanut viimeksi tässä kuussa, että Discovery ilmestyy ohjelmistoon "pian".

Esiosapolkua jatkaa Star Trek: Strange New Worlds -sarja, jonka 3. kausi on kehitteillä. Myös Michelle Yeohin Discovery-hahmosta ja muista "salaisista agenteista" kertova Star Trek: Section 31 -projekti on yhä hengissä, mutta se ei ole enää tv-sarja vaan elokuva. Sitä filmataan parhaillaan.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallica-fanit huom... Naruto-animeen perus... >

Keskustelut (1 viestiä)

Darth-Blah-Blah

27.02.2024 klo 02.49

Sarjassa oli 1. kauden aikana potentiaalia vaikka mihin (jos nyt pöljät klingonit unohdetaan/annetaan anteeksi ja se, ettei sarjan premissin perusteella Sarekilla ole logiikasta tietoakaan) - ei vähäisimpänä vaikka lopulta "paljastaa" tapahtumien sijoittuvankin Mirror Universeen. Sen sijaan mielenkiintoisin hahmo eli Lorca ryssittiin täysin, juonikehitys ajautui umpikujaan joten "hei tulevaisuus" ja sarja muuttui joksikin wokevasemmiston märäksi uneksi, joka ei jaksa kiinnostaa kuin näitä itseään. 5. kauden huipentuma lienee kumpi on lopussa tuhdimpi: yksi upseereista vai kapteenin takalisto.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova