Tuorein sisältö

Star Trek: Discovery 4-2: jos planeetta posahtaa alta, ota se kuin Leia

11.04.2022 klo 21.45 | Luettu: 1673 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jakso 2:
Anomaly


Planeetta räjähti. Paritanssiin ajautuneet mustat aukot ovat pääepäiltyjä. Johonkin tämä johtaa ja tiedämme tämän voivan johtaa siihen, että aukot paljastuvat muppetin psykosomaattisiksi perärei'iksi, joten koetin tehdä yleissivistyksestämme ominaisuuden ja ohjata nippelitiedon toisesta korvasta ulos.

Vaikka jaksossa kerätään dataa? Miksi ei. Loppulausunnon mukaan kukaan ei tajua mitään. Matka on se, että posahtaneen planeetan ukko keräilee dataa epäilyttävän uhkarohkeasti. Asteroidikentässä sinkoillessaan hän näkee menneisyyden haamuja ja tylyttää kaveria, kun he eivät yleensä juttele. On terveellistä, että häntä rohkaistaan uskomaan tulevaisuuteen, mutta arvostin eniten sitä, kun uskoin hänen kuolevan, koska tarina on alussa ja valitettava semi-itsemurha antaisi tragedialle kasvot.

Michaelin kapteenin hommat tuntuvat tunnepohjaiselta roolipelaamiselta, eli hän ei kykene jämäkkiin päätöksiin, jotka eivät maistu käsikirjoitukselta. Sitä on kommentoitu ja siksi hänestä kapteeni vasta hiljattain tehtiin, joten tämä voi olla ominaisuus.

Vanhasta jutusta päätellen luulin androgyynin mielikuvitussulhasen jo saaneen oman ruumiin, mutta sitä vasta viritellään. Kyseessä on samaa teknologiaa, jolla tehtiin Jean-Luc Picardille uusi keho. Odotan Picard-sarjan viimein kommentoivan teemaa, joten tämä oli kivaa nippelitietoa. Mikään ei myy androgyyniä paria junteille, mutta tekijät ansaitsevat kritiikkiä siitä, että suhde on yhä mielikuvitusta ja kumpikin tavallaan pyytää olemassaoloaan anteeksi jatkamalla ujostelua.


Keskiarvo 44 jakson jälkeen:


< Jakso 4-1 --- Jakso 4-3 >

Katsottu: Paramount+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Fast & Furious 10 vä... Pyhimyksen jättikons... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova