Nyt on tuhmaa: Booksmart on "naisten Superbad"

21.05.2019 klo 22.30 | Luettu: 1569 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Näyttelijänä parhaiten tunnettu Olivia Wilde on ohjannut tuhman teinikomedian nimeltä Booksmart. Elokuva kertoo kahdesta ystävyksestä, jotka ovat panostaneet täysillä opiskeluun viimeiset neljä vuotta. High schoolin viimeisenä iltana tytöt kokevat, että vähempikin olisi riittänyt, mutta vielä on aikaa olla nuori, villi ja tyhmä ja hankkia suloisia muistoja.

Kuten traileri kehuskelee, leffaa on verrattu Superbadiin ja 100% kriitikoista suosittelee sitä (sivuston Rotten Tomatoes mukaan, kun arvosteluja on kirjoitettu 71). Suomen ensi-ilta on 7. kesäkuuta.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi traileri Quenti... Madonna vihjailee uu... >

Keskustelut (1 viestiä)

oksennus

12.06.2019 klo 15.48

Booksmartin imdb keskiarvo on 7,5, metacriticin puolestaan 3,3. Kriitikoiden antamien arvosanojen ka. siellä on 84 ja sille on annettu Must See leima. Kuinka on mahdollista että käyttäjien antamien arvosanojen välillä on yli 4 pisteen ero näiden kahden sivuston välillä?

Se selittyy sillä että imdb arvosanaa on käpelöity reilusti ylemmäs, toki metacriticissä osa huonoista arvosanoista on protestiääniä. Kriitikot ovat antaneet noin hyvät pisteet kahdesta syystä: Heille on maksettu antamaan hyvät pisteet ja koska moni heistä on kaukana vasemmalla (journalistit ohjelmoidaan vasemmalle).
Booksmart:han on PC SJW LGBTXYZ feminististä propagandaa ja sitä koitetaan puskea meidän kurkusta alas petoksella. Vasemmistolainen toimittaja antaa mieluusti ko. leffalle paremmat arvosanat kuin mitä se ansaitsee, onhan siinä niin "hyvä" sanoma ja tarkoitus pyhittää keinot eiksjee? Lahjuksilla varmistetaan "tarpeeksi hyvät" pisteet.

Imdb:ssä 62:sta kirjoitetusta arvostelusta 7:sä oli annettu arvosana 6 tai parempi, näistäkin joku saattaa olla tekaistu shillin toimesta vaikka niitä on enemmän juuri julkaisun alla. Kun katsoo kaikkien arvosteluiden pistejakaumaa, 85,6%:ssa arvosana on 6 tai parempi. Pisteet ovat suurinpiirtein päinvastaiset kirjoitettujen arvosteluiden ja kaikkien arvosteluiden välillä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova