Tuorein sisältö

Virallisen naisten John Wickin ohjaa Underworld-mies

09.10.2019 klo 16.35 | Luettu: 1532 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Len Wiseman on kiinnitetty Ballerinan ohjaajaksi. Ballerina-elokuva ja The Continental -tv-sarja sijoittuvat John Wick -jatkumoon, jota tulee laajentamaan myös John Wick: Chapter 4. Ei ole tiedossa, aikooko Wick itse eli Keanu Reeves esiintyä Ballerinassa, mutta hänen on määrä tuottaa The Continental ja vierailla siinä.

Ballerina kertoo nuoresta naispuolisesta palkkamurhaajasta, jonka tavoite on kostaa perheensä tappajille. Unity Phelan näyttelee "ballerinaksi" nimettyä hahmoa uusimmassa John Wickissä, mutta on epäselvää, onko hänen tarkoitus jatkaa.

Ballerina oli Wick-elokuvista inspiroitunut itsenäinen tarina, kun parikymppinen Shay Hatten kirjoitti sen. Hatten ei osannut odottaa, että käsikirjoitus adoptoidaan osaksi virallista saagaa. Osana onnenpotkua hänet liitettiin John Wick: Chapter 3 - Parabellumin kirjoitustiimiin.

Pari vuotta kehitteillä ollut Ballerina etenee juuri nyt. Wiseman saattaa siis ohjata sen ennen seuraavaa Die Hardia. Wisemanin töitä ovat mm. Underworld ja Die Hard 4.0.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Petri Nygård viihdyt... Marvelin ensimmäinen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova