Tuorein sisältö

Star Trek: Discovery, osa 21: kana pitäisi korvata vegepäivällä - luuserinatsit suuttuvat!

03.06.2019 klo 23.15 | Luettu: 2569 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jakso 6
The Sound of Thunder


Enkeli ja mystiset signaalit johtavat sankarit planeetalle, jossa kasvin- ja lihansyöjät ovat kehittyneet ihmisten tasolle. Lue sci-firomaani The Sparrow, niin heitän teemasta parikymmentä kehnoa vitsiä. Jos paikalliset tekevät kaikkien aikojen komeimman vulkanuslaisen käsimerkin, se ei tarkoita, että nauttisit tavasta, jolla voit elää kauan ja vaurastua. Heh! Kukaan ei tajunnut. Hyvä, sillä monien mielestä tuosta ei saa vitsailla. Eh he!

Huomioni on vangittu, jos tarina kertoo "miljardista jäniksestä" ja "10 miljoonasta ketusta", joiden valta-asema on perinne. Se on potentiaalisesti terävä vertaus alfa- ja omegaihmisistä. Jakso käsittelee kanamiehen planeettaa. Tartuin ahneesti kaikkeen, kuten harhaisen kanasiskon uhoamiseen: on rohkeaa kävellä lihamyllyyn hämminkiä aiheuttamatta? Pian lihansyöjät kähisevät saatanallisella äänellä, ettei heidän planeettansa sisäisiin asioihin sovi puuttua. Kaikki tosielämän ongelmat - ne on nyt mainittu!

Sarja on suhtautunut logiikkaan allergisesti (Tähtiliiton sääntöjä venytetään vähän väliä), mutta kun upseeri kanamiehen pokerinaama ei pidä ja hänen on pakko kettuilla takaisin, siinä on oikeamielistä tunnelatausta. Kapu aivan oikein käskee hänet sivuun. Mutta kana ei luovuta! Jännää! Tätä on alustettu sillä, ettei kanamies ole vielä tottunut pelkohelttansa putoamiseen. Juu ja muuten - älä edes yritä ymmärtää, jos luet tätä vahingossa -, Baabelin valopallo tietää universumin salaisuudet, joten mitä se sanoo natseista, joille yhdestäkin kana-ateriasta tinkiminen olisi katastrofaalinen arvovaltatappio?

Ottia tuota. Tykkään siis vanhojen, puolueellisten ajatuksieni yhteenliittymästä? Ei. 20 minuuttia on jäljellä. Käänteitä tulee lisää ja kaikkia on alustettu ja jokaista voi funtsia parillakin tavalla. Vastalauseet hätiköinnistä ja luonnostelmallisuudesta hukkuvat sisällön hyökyaaltoon.


Keskiarvo 21 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensimmäinen räppäri,... Sci-fisarjassa Neuvo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova