Tuorein sisältö

Se on virallista: Thanosia ei voi voittaa siten, että Ant-Man paisuu hänen perseessään

08.06.2019 klo 18.20 | Luettu: 1433 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Empire on keskustellut Avengers-elokuvien ohjaajien eli Anthony ja Joe Russon ja kirjoittajien eli Christopher Markusin ja Stephen McFeelyn kanssa.

Loppuiko Infinity War "kuilun partaalle"? Ei tekijöiden mielestä, vaan tragediaan. Sankarit hävisivät, eikä tappiota kumottu heti seuraavassa kohtauksessa. Star-Lord on yksi selkeimmistä mokaajista, mutta tekijät puolustavat hänen tunteellista reaktiotaan Gamoran kuolemaan ja muistuttavat, että muillakin sankareilla oli tilaisuus pysäyttää Thanos.

Miksei Ant-Man tunkeudu Thanosin perseeseen kutistuneena ja räjäytä hullua titaania kappaleiksi suurentumalla? "Thanos voi ottaa iskun vastaan Hulkilta. Olemme nähneet sen", Markus muistuttaa. "On järkevää ajatella hänen koko kehoaan vähintään yhtä vahvana. Jos Ant-Man laajentuisi, hän yksinkertaisesti tuhoutuisi Thanosin mahdikkaan peräsuolen hievahtamattomia seiniä vasten."

Meemi on täten osoittautunut aiheettomaksi. Vähemmän tärkeiden kysymyksien käsittely jatkuu Empiren sivulla.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< John Cena paikkaa Dw... Kun Annabelle ja Chu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova