Tuorein sisältö

Marvel-sarjoja on julkistettu: She-Hulk, Moon Knight ja Ms. Marvel

24.08.2019 klo 13.45 | Luettu: 853 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Suoratoistopalvelu Disney+ tarjoaa lähivuosina useita minisarjoja, joissa Marvelin elokuvista tutut hahmot ja näyttelijät jatkavat seikkailujaan. Disneyn D23 Expo -tapahtumassa on julkistettu uusista hahmoista kertovia sarjoja, jotka nähdään samassa palvelussa.

She-Hulk saa oman sarjan. Sarjakuvissa Jennifer Walters on Bruce Bannerin eli Hulkin serkku, joka saa kyvyn muuttua vihreäksi sisupussiksi verensiirron yhteydessä. She-Hulk on perinteisesti itsetietoinen ja humoristinen samassa hengessä kuin Hulk on Avengers: Endgamessa. Ammatiltaan Walters on juristi. Allekirjoittanut ei ole ainoa, jonka ensimmäinen ajatus on se, että sarja on parhaassa tapauksessa uusi Ally McBeal (moderneja tehosteita käyttävä juristikomedia).


Moon Knight saa oman sarjan. "Marvelin Batmaniksi" toisinaan kuvailtu pukusankari on entinen sotilas ja palkkasoturi Marc Spector, joka kärsii sivupersoonahäiriöstä ja saa tehostetut fyysiset voimat kuulta tai palvomaltaan kuujumalalta. Tv-sarja hyödyntää ilmeisen potentiaalin ja alkaa tilanteesta, jossa ei ole selvää, onko Spector saanut voimat vai seonnut.


Ms. Marvel saa oman sarjan. Ms. Marvel on yksi monista nimistä, joita Carol Danvers eli nykyinen Captain Marvel on käyttänyt. Danversin "ylennyksen" jälkeen Ms. Marvel -nimeä on käyttänyt teini-ikäinen muslimisankari Kamala Khan ja tästä on kyse myös tv-sarjassa. Khan-versio kykenee venymään ja muuttamaan muotoaan käsikirjoittajan mielikuvituksen rajoissa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Wars laajentuu ... Disneyn Kaunotar ja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova