Tuorein sisältö

Krypton 2-2: Deadpool voi tehdä sinusta pienen poninsa, mutta Loboko myös?

24.06.2019 klo 23.30 | Luettu: 1459 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jakso 2
Ghost in the Fire


Varsinaisella planeetta Kryptonilla harrastetaan sujuvaa roskasci-fiä. Tulevaisuuden afrokenraali Zod paljastui Teräsmiehen sedäksi ja hän vähän valloittelee, joten Teräsmiehen vaniljavaarin albiinopappa (Zodin isovaari) kehittelee kapinan tynkää. Koeta siinä sitten muistaa, keitä muut ovat, niin laskentatehoa jää lähinnä siihen aistimukseen, että aidolta hovijuonittelulta tämä haisee.

Samaan aikaan Endorissa: punasilmäinen rantapummi & miesstrippari Lobo ahdistelee seksuaalisesti Teräsmiehen vaaria ja viljelee sen tasoisia juttuja kuin "Krypton? Heh, ai Kyrp-ä-tön?!" Luokattoman huono, vahvasti cosplay-henkinen toteutus korostaa sitä, miten kova saavutus Ryan Reynoldsin Deadpool on. Lobo ja Pool ovat universumejaan ravistelevia parodiahahmoja, mutta siinä missä Pool soitti suuta ja nokitti tempauksilla leffoissakin, tv-Lobo on pelkkää puhetta. Se, että hän on tappanut koko lajinsa, varmasti voidaan esittää vitsikkäänä sivumainintana, mutta sivumaininta ei ole vitsi automaattisesti.

Surkeus huvittaa. Se on osittain tarkoituksellista, mutta onko se kestävää kehitystä? Zod ja Brainiac ovat kiintoisia konnia eri tavoilla, vilahteleva Doomsday näyttää itseltään ja Zodin äiti on vajoamassa pimeälle puolelle, joten avaruusoopperalla olisi polttoainetta pysyä vilpittömällä, viehättävän kornilla linjalla. Brainiac muuttui juuri teräsvaarin tartuttaneeksi virukseksi - mutta huomioni oli Lobon repliikissä "you're my little pony now", sillä viittaus tulee ennen My Little Ponyjen keksimistä & galaksin toisella laidalla.


Keskiarvo 12 jakson jälkeen:


< Jakso 2-1 --- Jakso 2-3 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Metallican hyväksym... Loppuunmyyty Ruisroc... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova