Tuorein sisältö

Krypton 2-3: typyköiden muistelu on kiusallista, kun päässäsi asuu muotoa muuttava kilpikonnamies

27.06.2019 klo 23.30 | Luettu: 1219 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jakso 3
Will to Power


Brainiac alkoi muistuttaa Farscapen Scorpiusta viimeistään kun hän ja Teräsvaari hengailivat hetken nahistelematta. He ovat samannäköisiä virnistelijöitä fetissipuvussa - ja nyt Brainiac on muuttanut Teräsvaarin päähän, aivan kuten Scorpius asensi John Crichtonin mieleen "neuroklooninsa". Yhtäläisyys menee nostalgiana, sarjan ollessa vanhahtava kokoelma hupsutuksia. Aitojen ideoiden kierrätys peittoaa kaman, jossa Zod-suvun vesat mölisevät, että luonnosteltuja perinteitä ja sääntöjä on kunnioitettava tai ei.

Brainiac ja vaari näkevät toistensa muistot. Toisin kuin Scorpius, Brainiac on mytologinen paholainen. Mielipalatsissa hän osaa muuttua Teräsvaarin tyttöystäviksi halujen tullessa puheeksi. Tämmöinen sivujuoni voisi kantaa kautta ja tehdä Teräsvaarista oikean hahmon muotipartakomistuksen sijaan, mutta ilmeisesti juttu päättyy heti, mikä ei yllätä, Brainiacin edellisen kehon kosahdettua hämmentävän töksähtävästi myös.

Lobo jahtaa vaaria ja kumppaneita yhä selvittyään lautasen kokoisesta reiästä rinnassaan. Farssimainen höhöttelijä ampuu päänsä irti menetettyään kätensä, koska se sattuu olemaan käypä taktiikka, kun parannusvoima toimii niin hyvin, että jopa kampaus, meikit ja hiuspinnit regeneroituvat virheettömästi. Nyt Lobo siis viimein tekeekin jotakin suun soittamisen ohessa.


Keskiarvo 13 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi ennennäkemätön ... Klassikkopeli Myst a... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova