Tuorein sisältö

Ruisrockin sunnuntain ulkomainen päänimi vaihtuu

06.07.2019 klo 20.40 | Luettu: 1673 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruisrock ilmoittaa ikävästä artistiperuutuksesta.

Sunnuntain odotetuin artistivieras, Travis Scott, on perunut esiintymisensä vedoten logistisiin syihin.

Hätäisellä aikataululla tilalle on saatu kovan luokan korvaaja - atlantalainen rap-ryhmä Migos valtaa Niittylavan sunnuntai-iltana ja päättää Ruisrockin. Migos tulee nyt toista kertaa Suomeen.

Peruutuksen vuoksi käyttämättömät yhden päivän sunnuntailiput korvataan haluaville. Lippujen palautukset ottaa vastaan Tiketti maanantaista 8.7. klo 09.00 alkaen.

Mikäli haluat palauttaa yhden päivän sunnuntailipun, älä käytä sunnuntailippua ja ota siis asiassa yhteys Tikettiin maanantaina: tiketti.fi. Kahden tai kolmen päivän lippuja ei korvata.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Elämä on yhtä perhosvaikutusta ja tätä tilannetta emme ikinä toivoneet Ruissin kohdalle. Travis Scott on perunut esiintymisensä vedoten logistisiin syihin tänään iltapäivällä. Hätä ei ole tämän näköinen, sillä sunnuntain pääesiintyjäksi tulee Migos! Atlantalainen rap-ryhmä valtaa Niittylavan sunnuntai-iltana ja päättää Ruisrockin! Migos tunnetaan mm. Billboard-hiteistä hiteistä Bad and Boujee, MotorSport, Stir Fry ja Walk It Talk It. Ansiot ovat kovat muutenkin: 2013 julkaistu Versace-kappale on antanut nimen genren sisällä käytetylle termille ”versace flow” ja onhan däbbäyskin heidän Look At My Dab -biisistä lähtöisin. Kaikki osaa tän liikkeen - jopa Matti Vanhanen! Kyseessä on myös sukulaisbändi, sillä Quavo on Offsetin serkku ja Takeoff on Quavon veljenpoika. Migos tulee nyt toista kertaa Suomeen! Ymmärrämme, että osa teistä on varmasti ihan sikapettyneitä alkuperäisen artistin peruuttamiseen ja voimme kertoa, että niin ollaan mekin. Kun esiintymisestä käytyjen neuvottelujen pituus lasketaan vuosissa, niin keikkaa edeltävänä päivänä esiintyjän taholta peruminen harmittaa meitä järjestäjänä hyvin, hyvin paljon. Tällaista sickomodea tää showbisnes joskus on. Saimme tästä vihiä eilen ja aloitimme varuilta korvaavan esiintyjän etsimisen. Lopullinen varmistus tuli tänään lauantaina iltapäivällä Travis Scottin edustajilta. Entäs ne ostetut liput? Ruisrock on kokonaisuus, jossa on lähes sata esiintyjää. Peruutuksen vuoksi käyttämättömät yhden päivän sunnuntailiput korvataan haluaville. Lippujen palautukset ottaa vastaan Tiketti maanantaista 8.7. klo 09.00 alkaen. Mikäli haluat palauttaa yhden päivän sunnuntailipun, älä käytä sunnuntailippua ja ota siis asiassa yhteys Tikettiin maanantaina: tiketti.fi. Kahden tai kolmen päivän lippuja ei korvata. Älyttömän hienoa on, että erittäin lyhyellä varoitusajalla saatiin Migosin kaltaiset supastarsit uudeksi festarin päättäjäksi! Bileet jatkuu Ruissalossa sunnuntai-iltaan saakka, ihan niinku pitikin! Ja hyvällä fiiliksellä bailaamisenhan Ruis-jengi osaa! ???? Loppuun asti! ????????#ruisrock2019 #migos @migos @tiketti.fi

Henkilön Ruisrock (@ruisrock) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Krypton 2-4: se tunn... Stranger Things 3-2:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi 15-v miitti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova