Tuorein sisältö

Be a Woman: naisten Mulan mäiskii tukka hulmuten

08.07.2019 klo 13.45 | Luettu: 1202 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusi juonikuvaus vahvistaa perusasiat. Kiinalaiseen legendaan perustuvan Disney-piirretyn näytelty versio Mulan kertoo sotaveteraanin tyttärestä, joka tekeytyy mieheksi pelastaakseen isänsä kertausharjoituksilta. Häntä koetellaan joka vaiheessa, mutta hänestä kouliutuu arvostettu soturi. Pääosassa nähdään Yifei Liu.

Perinteikästä härnäystä olisi se, että Mulan tekee suuren päätöksensä ja ajautuu hämmentäviin ja uhkaaviin tilanteisiin. Vuosi on 2019, joten ensivilkaisu viskaa meidät avioliittopuheista parin sekunnin välivaiheen jälkeen suoraan loppuhuipennukseen, jossa Mulan on monista vaijerifantasioista tuttu lentävä sankaritar.


Piirrettyä mestariteoksena pitävänä protestoin. Trailerissa kuullaan muutamia tuttuja nuotteja, mutta piirroselokuvan jokainen kappale olisi mahdollista modernisoida juurikin tällaista pätkää tukemaan. Uusi elokuva ei ole musikaali, joten "I'll Make a Man Out of You" saattaisi sotia tyyliä vastaan, mutta "Mulan's Decision" on luotu vakavaa koko perheen seikkailua varten.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maistiainen Top Gear... Spider-Man valloitti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova