Tuorein sisältö

George R.R. Martin turisee Game of Thronesin esiosasta

10.07.2019 klo 19.55 | Luettu: 3054 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

George R.R. Martin on paljastanut muutamia yksityiskohtia Game of Thronesin esiosasta. Sarja sukeltaa tuhansien vuosien päähän menneisyyteen, joten Westerosin manteretta ei hallitse seitsemästä kuningaskunnasta koostuva liittovaltio, vaan karkeasti sanoen sata enemmän tai vähemmän mitätöntä kuningaskuntaa. Jokainen linnan (tai vähän isomman tönön) pykännyt pomottelija lienee kuningas omissa kirjoissaan.

Starkit ovat yksi Westerosin vanhimmista suvuista, joten he vaikuttavat sarjassa. Lannisterit eivät ole käsite vielä, mutta Lannisterien kotilinna Casterly Rock on jo olemassa. Kuka siellä asuu? Casterlyt.

Tästä Martin ei ole puhunut viimeaikoina, mutta ristiriitaisten legendojen mukaan Lannisterien suvun perustaja Lann the Clever huijasi linnan itselleen. Esiosa kertoo "sankareiden ajasta", jolloin tämä tapahtui, joten Lannisterien nousu mahdollisesti on yksi juonista myöhemmin, jos ei ensimmäisellä kaudella.

Martinin mukaan sarjassa nähdään ainakin mammutteja, korstosusia ja valkoisia käppäilijöitä, mutta lohikäärmeitä ei. Pääsarjan tavoin näkökulma on hajautettu, eikä varsinaista päähenkilöä ole. Martin tahtoo yhä, että sarjan nimeksi otetaan The Long Night, mutta myös vaihtoehto The Longest Night miellyttää häntä.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dwayne Johnson, Ryan... Tikkurila Festivaali... >

Keskustelut (1 viestiä)

fisffhei

11.07.2019 klo 19.09

jaa vielako joudutaan kuunteleen tata
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova