Tuorein sisältö

Euphoria, osa 5: Tarzanille annetaan persettä, koska on leijonia, mutta fantasioi toki mukavampi syy

15.07.2019 klo 23.30 | Luettu: 4536 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 5
03 Bonnie and Clyde


Kaaos oli kauniin hallittu viikko sitten. Tämäkin jakso sallii fiilistelyn hetkittäin, kun kerronta muistaa hengittää rakennettuaan siltoja juonien välille. Luettelo teemoista on kuitenkin aivan liian pitkä yhdelle jaksolle ja kertoja saisi aina tukkia kitansa alkumontaasin jälkeen, ellei sitä hommaa anneta David Attenboroughille. Selitän:

Montaasi kertaa perseläppätytön historian miestennielijänä. Missihaaveet kehittyivät hyödyllisten äijien manipuloinniksi. Porno on hänelle vain oppimateriaalia. Hänen uusin etappinsa on parisuhdeväkivalta ja hysteria, kun muut eivät tajua, miten tärkeä oma tarzan on. Samaan aikaan supermeikattu pulska tyttö kerää itseluottamusta. Se kosahti viimeksi, kun hän näki pojan juttelevan toiselle tytölle, mutta hän pitää voittona sitä, että pojat saavat enemmän nautintoa seksistä kuin hän: hän hallitsee tilanteita! Hörhelöpinkki transtyttö kuittaa irtosuhteensa toteamalla, että seksiin johtavat tapahtumat (tyyliin harmaakarhun huomio & shampanjatarjoilut) ovat seksiä tärkeämpiä. Tämä on yhtä arvokas läpileikkaus miehisten miesten ja naisellisten naisten evoluutiosta kuin on dokumentti ylisuuren perseen kehittäneen riikinkukon selkävaivoista, joten sir Attenborough voisi heittää väleihin kiihkottomia johtopäätöksiä.

Pahoinpitely tapahtui viimeksi ja nyt koulu, kytät ja vanhemmat eivät salli unohtaa sitä. Se on hyvä. Kantava teema ei siis olekaan se, miten tilanteeseen päädyttiin, vaan mikä tilanne on? Miss perseläppä on koukussa Twilight-henkiseen (tappajahomo)poikaystäväänsä. Teemaa tukien narkkarityttö on kuivilla, mutta alleviivatusti riippuvainen transtytön ystävyydestä. Ystävyys kiikkuu romanssin rajalla tarkoituksellisen epäselvästi. Ja sehän rimmaa Twilight-pojan tilttailevan seksuaalisuuden ja hänen isänsä vakiintuneen kaappihomouden kanssa, joten käsitellään kaikkea sitäkin tässä jaksossa! Unohtamatta muita sivuhahmoja! Ähky.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 4 --- Jakso 6 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kimppakyytikytät ajo... Sata vuotta ennen Ki... >

Keskustelut (1 viestiä)

DominantDaddy69

16.07.2019 klo 02.11 2 tykkää tästä

Tähän jaksoon oli kyllä liikaa tungettu kaikkea. Se edellinen jakso oli mukavan simppeli ja viihdyttävä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova