HBO tilasi Green Lantern -sarjan ja outoja seikkailuita

30.10.2019 klo 12.43 | Luettu: 970 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Green Lantern eli Vihreä Lyhty on nimi galaktisille poliiseille, joiden voimasormukset sallivat tehdä lähes mitä tahansa, mihin mielikuvitus venyy: moderneissa sarjakuvissa sankarit tapaavat lentää ja luoda asioita vihreästä valosta. Ryan Reynoldsin tähdittämä elokuvaversio ei mennyt putkeen, kuten Reynolds on toistuvasti vitsaillut.

HBO Max eli ensi vuonna aloittava HBO:n paisunut versio tuottaa aiheesta tv-sarjan. Taustalla häärii ns. supertuottaja Greg Berlanti, joka valvoo myös The CW -kanavalla pyörivää Arrowverseä ja muutamia DC Universe -palvelun sarjoja, joista ainakin Doom Patrolia esittää jatkossa myös HBO Max.

HBO Max ja Berlanti kehittelevät myös DC:n Strange Adventures -sarjakuvaan perustuvaa sarjaa, joka kertoo itsenäisiä tieteistarinoita. Berlantin mukaan kumpikin uusi sarja on jotakin ennennäkemätöntä. Green Lanternia hän kuvailee isoimmaksi DC-sarjakseen: avaruuteenkin mennään. Strange Adventures on Twilight Zone -tyyppinen tapaus sillä erolla, että tarinat sijoittuvat supersankareiden maailmaan.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Grammis-palkittu ruo... BoJack Horseman lopp... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova