Tuorein sisältö

Mikä ihmeen Kalifornian kommando?

18.07.2019 klo 11.31 | Luettu: 1329 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Elisa Viihteen alkuperäissarja Kalifornian kommando tuo nuoria amerikkalaistähtiä Suomeen.

Sarjan pääosan esittäjä Kian Lawley ansaitsi Emmy-ehdokkuuden Zac & Mia -sarjan pääosasta, ja hänellä on yli seitsemän miljoonaa some-seuraajaa. Katherine C. Hughes puolestaan on näytellyt mm. My Dead Ex -, Kingdom- ja Blue Bloods -sarjoissa. Vanin isää esittää Crazy Ex-Girlfriend -sarjasta tuttu Pete Gardner.

Mukana ovat myös mm. Johannes Holopainen, Fanni Noroila ja Tommi Korpela. Sarjan ohjaa Jalmari Helander. Kuvaukset alkavat ensi viikolla Keuruulla, ja sarja saa ensi-iltansa Elisa Viihteen Aitiossa alkuvuonna 2020.

Kalifornian kommando on suoraviivainen komedia hedonismin ja yhteisen hyvän iloisen kivuliaasta yhteentörmäyksestä, kun kaksi huolettomaan elämään tottunutta kalifornialaisnuorta repäistään mahdollisimman kauaksi mukavuusalueeltaan.

Kaliforniassa kasvaneen Vantaa ”Van” Hamiltonin unelmaloma äitinsä kotimaassa Suomessa muuttuu painajaiseksi heti rajalla, kun hänet lyödään käsirautoihin. Pian Vanille kerrotaan, että hänellä on asevelvollisuus suorittamatta, ja että edessä on vuosi majuri Miettisen itsevaltiaan lailla johtamissa erikoisjoukoissa. Vanin mukana Suomeen saapunut tyttöystävä Rachel puolestaan tutustuu Helsingissä Vanin serkkuun ja tämän vaihtoehto-rap-yhtyeeseen. Poliittisesti valveutuneen Rachelin on vaikea ymmärtää räppäreiden yhteiskuntakriittistä elämänfilosofiaa. Miksi kukaan haluaisi kääntää selkänsä täydelliselle hyvinvointiyhteiskunnalle?

(Instagram-kuvassa Kian Lawley)


(Elisa)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Seuraava suurtapahtu... Pate Mustajärvi komm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova