Tuorein sisältö

Krypton 2-7: pysäyttämätön Doomsday selitetään (ja pysäytetään)

25.07.2019 klo 23.30 | Luettu: 2239 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jakso 7
Zods and Monsters


Lähes kiinnostavaa jaksoa hidastaa "sivujuoni", jossa kapinalliset jatkavat viemärissä kyräilyä. Adam Strange maapallolta tahtoisi johtaa. Ei käy, koska identtinen kaksoisolento on kokeneempi. He kävelevät rinnakkain. Mitään ei tapahdu. Hyvin tehty, he sanovat toisilleen. Jep jep. Ok. Hyvä on: lähikuvassa heidän nenissään näkyy pieni ero.

Minulla on pyssy -saaga jatkuu. Pysäyttämätön "Teräsmiehen tappaja" Doomsday hyökkää! Bang. Kuoli (taintui). Kenraali Zod toki näki vaivaa taikaluodin virittelyyn ja jakso selittää lisää muinaisesta hirviöstä, joka näyttää kehonrakentajan, Speden ja kristallikaivoksen risteytykseltä, eli reilusti paremmalta kuin Batman v Supermanin luolapeikko. Takaumissa naiivista vapaaehtoisesta kidutetaan ja kaasutetaan Doomsday tuhat vuotta sitten.

Teräsmiehen isoisä koettaa uudestaan poistaa Brainiacin päästään. Onnistuiko se? Seuraava käänne vaikuttaa selvältä, kun hän haluaa pitää poikaansa sylissään ensi kertaa omana itsenään (?) ja vauva brändätään uudestaan Jor-Eliksi eli Teräsmiehen faijaksi. Brainiac muuttaa vauvaan kuin Vigo karpatialainen?! Ei, mutta (kansoja työkseen keräilevä) Brainiac kidnappaa vauvan opittuaan arvostamaan El-sukua. Vai niin. Se kuulostaa käänteeltä, jonka voi kumota pelastusoperaatiolla ja sarja saisi rakennella villimpää vaihtoehtoista historiaa, kun tulevaisuuden Strangen & Zodin läsnäolo sen arkun jo avasi.


Keskiarvo 17 jakson jälkeen:


< Jakso 2-6 --- Jakso 2-8 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jennifer Lawrence on... Linnunradan käsikirj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova