Tuorein sisältö

James Gunnin Superman: Legacy on löytänyt Teräsmiehen ja Lois Lanen

28.06.2023 klo 00.20 | Luettu: 1014 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


DC-universumi alkaa alusta vuonna 2025. Jos jokin vanha juttu toimii taiteellisesti ja taloudellisesti (esimerkiksi Jason Momoan Aquaman-leffat), se saatetaan säilyttää. Nykyään "kaikki" tietävät, mikä on multiversumi, joten teoriassa kaikki on perusteltua. The Flash floppasi, joten ihme ei olisi sekään, jos DC harkitsisi uudelleen kaiken vanhan hylkäämistä. Tänä jouluna Aquaman and the Lost Kingdom yrittää vielä pärjätä vanhoilla energioilla.

Uuden ajan ensimmäinen elokuva on Superman: Legacy (kesä 2025). Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa uuden jatkumon isä ja tuore studiopomo James Gunn. Tähdet on valittu:

David Corenswet on Clark Kent eli Teräsmies. Jo toukokuussa kerrottiin, että hän on ennakkosuosikki. Rachel Brosnahan on Lois Lane. Toukokuun uutisessa häntä pidettiin pätevänä, mutta hänen "korkeaa" ikäänsä kuvailtiin potentiaaliseksi ongelmaksi. Corenswet on 29. Brosnahan on 32. Molemmat ovat vielä vanhempia jo heinäkuussa, mutta jos DC vaihteeksi onnistuu, homma tuskin kaatuu siihen, että sankarit ovat viisikymppisiä 20 vuoden päästä.

Corenswet tunnetaan mm. sarjoista Hollywood (kuvassa) ja We Own This City. Brosnahan on voittanut Emmyn The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan pääosan johdosta (kuvassa) ja esiintynyt mm. House of Cards -sarjassa. Jos ja kun kuvaukset alkavat vuoden sisällä, Corenswet on samanikäinen kuin edellinen Teräsmies Henry Cavill oli aloittaessaan. Brosnahan on noin 5 vuotta nuorempi kuin Amy Adams oli Lanena loisimisen alussa.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Castle Rock Festival... Ruotsalaisen metalli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova