Tuorein sisältö

Stranger Things 3-8: huipennus, eli vihdoinkin saa ruikuttaa

27.07.2019 klo 17.45 | Luettu: 8112 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 8:
The Battle of Starcourt


Huokaus. Enää ei tarvitse arvailla, onko parempaa tiedossa, joten nyt ulisen nauttiakseni elämästä. Onko se hyökkäys sinua kohtaan, jos pidät kaudesta? On. Eivät tekijät suomea lue.

Hopperin ja Winonan hohhailun aikana muistelin vanhaa fantasiaani, jossa matkustan Hollywoodiin kirjoittamaan kaupallista sontaa, josta löytyy selkeä rooli Winonalle, jne, #metoo. Samaistuttavat nostalgianväreet pilaa se, että hampaattoman nörtin mielikuvitustyttöystävä on totta. Likka vaikuttaa juoneen, joten tungetaan hänetkin seuraavalle kaudelle muuhun ruuhkaan. Toiminta keskeytyy, jotta nörttiteinit voivat esittää Päättymätön tarina -dueton, joka ei sovi tähän mitenkään (lukuunottamatta "tää ei ***** lopu" -lyriikoita).

Rytmi on mitä sattuu. Örkki houkutellaan kauas ostarista, jotta se voi palata takaisin. Amisviiksi mököttää autossa, jotta hän voi jossain välissä kolaroida ja joskus myöhemmin nousta palavasta autosta. Nyt amisviiksi hakkaa! Sisko: älä, se olen mä! Turpiin vaan. Eleven: ongin päästäsi muiston puluista. Amisviiksi: nyt kehostani haihtui yliluonnollinen pahuus ja aiempi psykopatia, köh köh, sallithan minun nähdä sinut omilla silmilläni.

Jeff Goldblumin teleportissa nurin käännetyn Cloverfield-hirviön luomiseen tarvittiin kymmeniä kuolemia, mutta oliko yksikään tärkeä? Kun hirviövagina tulpataan, viimeinen queef posauttaa neukut päreiksi, mutta vieressä seisseen Hopperin kohtalo selviää vasta sopimusneuvottelujen jälkeen. Niin moni saisi jo oikeasti kuolla.

Jos lapset liittoutuvat leffassa kaljun kanssa, saavat he keksiä koodinimen "kalju kotka". Heh. 8 tunnin leffa on tietenkin sellainen, jossa hoetaan kaljua kotkaa. Heh. Heh. Heh. Heh.

Armeija saapuu hätiin, kun uhat on eliminoitu. Jos sankareita johonkin tarvittiin, niin "oikeanvärisen johdon leikkaamiseen viimeisellä sekunnilla". Dramaattisimpia ovat aloituskohtauksen kehokauhut.

Ensimmäinen kausi sai 3,5 tähteä, toinen 3 tähteä ja tämä kausi saa 2,5. Hahmoja on puolet liikaa ja saman kertoisi 2-4 tunnissa, mutta niistä 2-4 tunnista tykkäisin. Hahmovetoinen epilogi on vähällä herättää syyllisyyttä ylikriittisyydestä, mutta alleviivatut teemat & tunteet eivät edistyneet rytmikkäästi. Osa hahmoista muuttaa pois? Sarjan pitäisi päättyä siihen.


Keskiarvo 25 jakson jälkeen:


< Jakso 3-7 --- Jakso 4-1 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< "Star Trek junassa":... Mäkiauto-SM:ssä näht... >

Keskustelut (5 viestiä)

Tuni

28.07.2019 klo 12.05 18 tykkää tästä

Olipas kakka arvostelu
lainaa
Eve

28.07.2019 klo 14.49 8 tykkää tästä

Olen joistakin asioista kanssasi samaa mieltä: Mielikuvitustyttöystävä olisi ollut parempi ratkaisu ja hahmoja oli aivan liikaa.
Kirjoitusasusi ja tekstin luettavuus ovat sen sijaan niin huonoa, että tämä arvostelu ei saa minulta kiitosta.
lainaa
Topsi

28.07.2019 klo 15.04 11 tykkää tästä

Aivan järkyttävän huonosti kirjoitettu arvostelu. Vaikka v2 ei mikään iso uutismedia olekaan niin odottaisin toimittajilta jonkinlaista tasoa.
lainaa
hrnrtjyjh

28.07.2019 klo 20.26 3 tykkää tästä

arvostelu eri mielta mun kanssa on huono
lainaa
StrangerThings

29.07.2019 klo 00.13 6 tykkää tästä

Viimeinen jakso oli 5/5 oli sitten paskasivuston paska arvostelija mitä mieltä tahansa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova