Tuorein sisältö

Doom Patrol 2-7: kuinka sankari voi selvitä tästä?! Pläts.

24.07.2020 klo 22.00 | Luettu: 1743 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 7:
Dumb Patrol


Tyydyttävin cliffhanger vähään aikaan: Robotman ammuttiin ulos avaruusaluksesta maata kiertävällä radalla, mutta nyt hän vain rysähtää maahan. Kun hän linkuttaa kotiin, pulu paskantaa naamalle, joten teemallisesti saat kaiken, minkä muutkin sarjat tarjoaisivat.

Asialla on toki toinenkin puoli. Tiedemies aikoo tehdä jotakin hirveää väitetysti vaaralliselle tyttärelleen. Tässä jaksossa hän huristelee pyörätuolilla pöheikköön näkemään näkyjä. Sitten hän jatkaa hirveyksistä vihjailua. Cliffhangerin toinen puoli kestää siis enemmän kuin jakson.

Viikon pakollinen sivujuoni on tuttua settiä, vaikka siinä on selvää potentiaalia. Tarkoituksella tökerösti toteutetut mielenhallintamurkut (kuvassa) saavat sankarit tekemään huonoja päätöksiä. Ei kai joku tunnusta rakkautta - viikkoa liian aikaisin? Eivät kai sankarit leiki kirurgeja? Eivät. Kerronta on melko laimeaa, kun jäät kaipaamaan niitä tarinoita, jotka paljastuvat uniksi, koska liikaakin tapahtui.

Vastaavat ideat ovat johtaneet ikimuistoisiin scifijaksoihin, mutta oli tämäkin taas tapa hengailla hyvien hahmojen kanssa. Crazy Jane käyttää vaihteeksi useita supervoimia vaihdettuaan johtavaa sivupersoonaa. Harkittua kehitystäkö? Raivoava Robotman ja aina herkullisen pompöösi Kumilyyli ovat kutkuttavampia omilla teillään ilman isoja ideoita.


Keskiarvo 22 jakson jälkeen:


< Jakso 2-6 --- Jakso 2-8 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näin alkaa X-Men-aih... Seuraavat Putous All... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova