Tuorein sisältö

The Boys, osa 4: lajin ihanat naaraat, eikä ole väliä minkä lajin

06.08.2019 klo 23.30 | Luettu: 852 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 4
The Female of the Species


Huumejuonen sivussa löytyvä "The Female of the Species" on mykkä supertappaja ja käsittääkseni poikien viimeinen värväys. Fransmanni koettaa hieroa ystävyyttä, väläytellen sympaattisia silmiään. "Lajin naaraan" ollessa otsikko, muutkin urokset mainitsevat naisensa pääasiassa pehmentyen. Sikaileva Aquaman-klooni flirttailee delfiinin kanssa, joten hänkin välittää jostakin. So tell me what you want, what you really, really want, lauletaan taustalla.

Hughie viihtyy treffeillä Tähtitytön kanssa, vaikka tehtävänä on hakkeroida tytön puhelin. Onneksi on kolmaskin taso, jossa Hughie saa takaumia karuista käänteistä, sillä yritän olla ajattelematta sattumalta alkaneen suhteen kätevyyttä. Romanttinen komedia tulee katkeamaan totuuteen, mutta joutuuko Hughie myös kaahaamaan jonnekin viime hetkellä anteeksi anoen ja rakkautta vannoen?

"Teräsmies ja Ihmenainen" teloittavat kaapparit, mutta kun lentokonetta ei voi enää ohjata, sormi meneekin suuhun. Ei tässä sentään planeettoja siirteleviä puolijumalia olla ja fysiikan lait ovat vaivaannuttavia, joten hitto, syöksyköön purkki alas. Tragedia on propagandassa jopa arvokkaampi kuin onnistuminen. Rakastin tätä sivuraidetta. Lentsikan kanssa laskeutuva Teris on soma lasten piirretyssä, mutta vanhemmille suunnatut fantasiat olisivat väkevämpiä ja terveellisempiä, jos kunniallisetkin sankarit häkeltyisivät joskus tähän tyyliin mahdottomissa tilanteissa.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 3 --- Jakso 5 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Etsivä Orlando Bloom... Uuden Beverly Hills,... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


214


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova