Tuorein sisältö

Game of Thronesin luojat tekivät jättisopimuksen Netflixin kanssa

08.08.2019 klo 10.40 | Luettu: 6342 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Game of Thronesin luojat David Benioff ja D.B. Weiss ovat tehneet 200 miljoonan dollarin sopimuksen Netflixin kanssa. Työpari kehittelee Netflixille elokuvia ja tv-sarjoja useiden vuosien ajan. Tarjouskilpailussa olivat loppumetreillä mukana Disney ja Amazon.

Yli 10 vuoden yhteistyö HBO:n kanssa on päättynyt: HBO piti työparin tavoittelemaa diiliä liian suurena. Etukäteen kohahduttanut ja työparin Star Wars -keikan vuoksi lykkääntynyt Confederate-sarja on viimein kuopattu. Confederaten oli määrä kertoa vaihtoehtoisesta tilanteesta, jossa Yhdysvaltain etelävaltiot ovat itsenäistyneet ja säilyttäneet orjuuden sisällissodan jälkeen. Aiemmin tänä vuonna HBO:n edustaja ilmaisi toivovansa, että Benioff ja Weiss jatkavat hommia Star Warsin jälkeen.

Benioffin ja Weissin (Disneylle tekemä) Star Wars -elokuva debytoi joulukuussa 2022. Puhetta on ollut heidän trilogiastaan, mutta ei ole vieläkään varmaa, vastaavatko he vuosien 2024 ja 2026 Star Warseista. Maalaisjärjellä ajateltuna Star Wars -trilogia pysyy miesten tärkeimpänä projektina, jos he sellaisen väsäävät.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jumalatar Nelli Matu... Brittirockin ystävie... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

MariojaLuigi

08.08.2019 klo 13.54 16 tykkää tästä

Varmaan yliarvostetuin kaksikko mitä tällä hetkellä löytyy.
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

08.08.2019 klo 18.52 8 tykkää tästä

Game of Thronesin luoja on GRRM. Weissin ja Benioffin adaptaatio alkoi kompastella heti kun lähdemateriaali loppui.
lainaa
Stallone

08.08.2019 klo 20.58 7 tykkää tästä

Ei se GRRM mikään laadun automaattinen tae ole. Esim Nightflyers on varsin heikko esitys.
Muutenkin vähän ihmetyttää tämä nykyasenne. Koska GOT: n viimeinen kausi oli ”täyttä paskaa” niin Weiss ja Beniof ovat osaamattomia luusereita. Eikös se GoT kuitenkin kokonaisuutena ihan hyvä sarja ollut ja aika ison kunnian voi antaa näille ukoille.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova