Tuorein sisältö

Game of Thronesin luojat tekivät jättisopimuksen Netflixin kanssa

08.08.2019 klo 10.40 | Luettu: 5810 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Game of Thronesin luojat David Benioff ja D.B. Weiss ovat tehneet 200 miljoonan dollarin sopimuksen Netflixin kanssa. Työpari kehittelee Netflixille elokuvia ja tv-sarjoja useiden vuosien ajan. Tarjouskilpailussa olivat loppumetreillä mukana Disney ja Amazon.

Yli 10 vuoden yhteistyö HBO:n kanssa on päättynyt: HBO piti työparin tavoittelemaa diiliä liian suurena. Etukäteen kohahduttanut ja työparin Star Wars -keikan vuoksi lykkääntynyt Confederate-sarja on viimein kuopattu. Confederaten oli määrä kertoa vaihtoehtoisesta tilanteesta, jossa Yhdysvaltain etelävaltiot ovat itsenäistyneet ja säilyttäneet orjuuden sisällissodan jälkeen. Aiemmin tänä vuonna HBO:n edustaja ilmaisi toivovansa, että Benioff ja Weiss jatkavat hommia Star Warsin jälkeen.

Benioffin ja Weissin (Disneylle tekemä) Star Wars -elokuva debytoi joulukuussa 2022. Puhetta on ollut heidän trilogiastaan, mutta ei ole vieläkään varmaa, vastaavatko he vuosien 2024 ja 2026 Star Warseista. Maalaisjärjellä ajateltuna Star Wars -trilogia pysyy miesten tärkeimpänä projektina, jos he sellaisen väsäävät.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jumalatar Nelli Matu... Brittirockin ystävie... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

MariojaLuigi

08.08.2019 klo 13.54 16 tykkää tästä

Varmaan yliarvostetuin kaksikko mitä tällä hetkellä löytyy.
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

08.08.2019 klo 18.52 8 tykkää tästä

Game of Thronesin luoja on GRRM. Weissin ja Benioffin adaptaatio alkoi kompastella heti kun lähdemateriaali loppui.
Stallone

08.08.2019 klo 20.58 6 tykkää tästä

Ei se GRRM mikään laadun automaattinen tae ole. Esim Nightflyers on varsin heikko esitys.
Muutenkin vähän ihmetyttää tämä nykyasenne. Koska GOT: n viimeinen kausi oli ”täyttä paskaa” niin Weiss ja Beniof ovat osaamattomia luusereita. Eikös se GoT kuitenkin kokonaisuutena ihan hyvä sarja ollut ja aika ison kunnian voi antaa näille ukoille.

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova