Tuorein sisältö

Krypton 2-10: "Viimeksi sinä olit mestari ja minä oppilas..." - "Ai jaa, no haista v****, Vader"

15.08.2019 klo 22.40 | Luettu: 840 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jakso 10
The Alpha and the Omega


Kuu räjähti. Kryptoniin sataa kiviä. Kapinallisia selvisi ja kuten myös Star Wars: The Last Jedi osoitti, sehän on myönteistä, kun 99% kapinaliikkeestä kosahtaa: motivaatio vain kasvaa. Teräsmiehen isoisän isoisä on yleensä tyyni herra, mutta hän turvautuu alatyyliin uhotessaan kenraali Zodille. Kuvittele Obi-Wan Kenobin kilauttavan Darth Vaderille: "vai kykenet tuhoamaan planeettoja? Antaudu, kusipää, tai itket ja antaudut...!" Myöhemmin vaari vetää ääliökännit, mikä ei sekään tue hänestä aiemmin annettua kuvaa.

Kun Zod valmistelee galaksin valtausta, kapinallisten rippeet ovat huolissaan Zodin viisinkertaisesta ylivoimasta! Puhe lienee eliittikaartista, mutta hölmöyden etsiminen patsastelusta oli ainoa iloni. Zodin valta rakentuu tyhjän päälle, joten kapinallisten palopuheet nakkikioskiluokan yleisölle ovat uskottavia. Onttouden voi jäljittää siihen, kun tuhoon tuomitun planeetan hovijuonittelusta kertova sarja päätti tuoda aikamatkustuksella mukaan tuttuja hahmoja sen sijaan, että se loisi omansa. Zodin näyttelijä on pätevä. Hän voisi tulkita kenraali Zodin isokummin kaimaa, jolla on luontainen kytkös ympäröiviin tapahtumiin. Nyt Zod lentää sivuun kuin märkä rukkanen. Se oli kauden huipennus.

Eipä silti. Lobo oli syy katsoa kausi. Ellei se farssi olisi johtamassa Lobon omaan sarjaan, veikkaisin Kryptonin päättyvän suosion puutteeseen tänään. Lobo palaa loppumetreillä ilmoittaakseen, että hän on valmis jäljittämään Brainiacia yhteistyön merkeissä. Saattaako sarja vaihtaa nimensä Loboksi? Se olisi luovaa. Nautin Lobosta ironisesti ja Brainiacista vilpittömästi, joten katselua pitää harkita, jos he ovat keskiössä ja jäykät sivunaamat heivataan.


Keskiarvo 20 jakson jälkeen:


< Jakso 2-9

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Onko Britney kunnoss... 'Levy-yhtiö ja artis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


298


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova