Tuorein sisältö

Mindhunter 2-3: sedän maksa petti? Sarjamurhaajia! Kaveri myöhästyi tapaamisesta? Sarjamurhaajia!

22.08.2019 klo 22.30 | Luettu: 1098 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jakso 3


Aloituskohtausten Nörtti Jormalaa ei ymmärtääkseni vangita aikoihin, sillä se on poliisityön realiteetti. Kausi keskittyy Atlantan lapsimurhiin. Asiantuntijan vaimo tuskin oli oikeasti murhapaikan kiinteistönvälittäjä? Kaikkialla murhataan viime jakson mukaan, mutta väite ontuu. Neil deGrasse Tyson joutui hiljattain kiipeliin joukkoammuskeluja väheksyttyään, mutta hän oli matemaattisesti oikeassa, ja sarjamurhaajat ovat vielä hitaampia uhkia kuin massatuhoajat. Hannibal-sarja on koominen esimerkki siitä, miten uskottavuus voi karista, kun käsikirjoittaja näkee psykoja kaikkialla.

Agentti setämies ottaa saikkua, joten agentti Holden sooloilee. Hotellivirkailija tahtoo näyttää, miten avainkorttia käytetään? Hän siis aikoo paljastaa hotellin mystiset Scooby-Doo-murhailut? Ei aivan, mutta moisiin ajatuksiin kätevyys johtaa. Mustaa kollegaa mustaksi kuvaillut Holden on meidän kukkahattutätien tarkkailussa, mutta jo helpottaa, kun hän lähtee tämän mustan hotellilyylin matkaan tajuamatta, onko kyse pesästä vai mistä. Holden kuulee tragedioista, jotka ovat jopa painavampia kuin valkoiset kriisit. Jos ne on tarkoitus kehystää pääasiaksi nyt, jakso kompuroi.

Haastateltava murhaaja William "Junior" Pierce on tekonsa kieltävä juntti ja tavallista vahvemmin sitä, mitä oletat, jos olet Clarice Starlingiksi juuri ryhtynyt Maija Poppanen. Junior koettaa sanoa isoja sanoja ja muistuttaa, ettei hän ole tyhmä, eli hän on miljoonaperintöä vaille valmis Yhdysvaltain presidentiksi. Läppä luistaa varsinkin, kun psyko saa suklaata. Rakastan näitä sessioita, jos tämä onkin avoimen teatraalinen.

Vielä hölmömpi murhaaja William Henry Hance saa vielä vähemmän aikaa. Holdenillakin on vaikeuksia keskittyä, kun murhaajat eivät vastaa puolivalmiita teorioita. Se on mielenkiintoisin jekku.


Keskiarvo 13 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sylvester Stallonen ... Touretten syndrooma ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova