Tuorein sisältö

Tulepa tänne & sielusi on mun! Mortal Kombat -leffa värväsi Scorpionin ja Shang Tsungin

28.08.2019 klo 12.42 | Luettu: 1426 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Uuden Mortal Kombat -elokuvan taistelijakaarti täydentyy taas. Hiroyuki Sanada näyttelee pelisarjan kansikuvapoikaa Scorpionia, eli kuollutta keltaista ninjaa, joka ei pysy haudassaan, vaan vannoo kostoa ja hokee "get over here" seivästettyään uhrinsa. Sanada on kokenut japanilaisnäyttelijä, joka aloitti toimintatähtenä ja on pitkään viihtynyt vaihtelevissa rooleissa. Hänet on nähty mm. elokuvassa The Wolverine ja sarjoissa Lost ja Westworld.

Chin Han näyttelee elokuvan roistoa Shang Tsungia, eli ikivanhaa velhoa, joka osaa muuttaa muotoaan ja ryöstää sieluja. Hän pyrkii Mortal Kombat -turnauksen avulla avaamaan ulottuvuuksien väliset portit ja valloittamaan maapallon. Chin Han on arvostettu singaporelainen näyttelijä, joka on länsimaissa tuttu mm. elokuvasta Yön ritari ja sarjoista Marco Polo ja Arrow.

Mukana ovat myös Joe Taslim (Sub Zero), Ludi Lin (Liu Kang), Jessica McNamee (Sonya Blade), Josh Lawson (Kano), Tadanobu Asano (Raiden), Mehcad Brooks (Jax) ja Sisi Stringer (Mileena). Lewis Tan näyttelee nimeämätöntä hahmoa.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Erikoiskeikka luvass... Viides CHL-kausi sta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova