Tuorein sisältö

Uusin Mortal Kombat Legends keskittyy aidosti Johnny Cageen: Cage Match -traileri

24.07.2023 klo 15.35 | Luettu: 642 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Aikuisten animaatioelokuva Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge pelasi varman päälle painottaessaan suositun epäkuolleen ninjan Scorpionin osuutta ja toistaen silti pelisarjan tunnetuimpia tapahtumia. Kolmas osa Snow Blind meni jo eksoottisemmalle reviirille keskittyessään Kenshiin, joka on viidennessä pelissä esitelty sokea miekkamies.

Neljäs osa Cage Match luottaa puhtaasti Johnny Cagen karismaan. Kukkoileva leffatähti haaveilee A-listan tähteydestä 80-luvulla, kun hänen vastanäyttelijänsä katoaa. Asiaa selvittäessään Cage törmää Los Angelesin hämäriin puoliin kuten maailmanjärjestystä uhkaavaan kulttiin.

Tämäkin juoni kytkeytyy taisteluun ulottuvuuksien kohtalosta. Mukana on valikoima Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero -pelistä tuttuja hahmoja (joista vain tosifani on kuullut) ja mm. ukkosenjumala Raiden.

Cage Match on myös yksi viimeisistä tilaisuuksista kuulla Gilbert Gottfriedin suloisia kuiskauksia. Gottfried ehti nauhoittaa osuutensa ennen kuin hän poistui keskuudestamme viime vuonna.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Barbie ja Oppenheime... Ryan Reynolds tuotta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova