Tuorein sisältö

90-luvun mahtipöhköily Face/Off kuvataan uusiksi

10.09.2019 klo 14.25 | Luettu: 2767 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

90-luvun ikonisimpiin toimintahitteihin ja Nintendon prinsessa Peachin suosikkielokuviin lukeutuva Face/Off kuvataan uusiksi. Alkuperäisteoksessa John Travoltan näyttelemä FBI-agentti otti kasvot Nicolas Cagen näyttelemältä roistolta. Kun agentti yritti suorittaa soluttautumistehtävän, roisto varasti hänen kasvonsa, joten hullut näyttelijät näyttelivät toisiaan ja ohjaaja John Woo pisti luodit ja pulut lentämään.

Uudesta versiosta tiedetään vain perusasiat. Näyttelijät vaihdetaan ja 22 Jump Streetin ja Sonic the Hedgehogin kirjoittaja Oren Uziel laatii käsikirjoituksen. Suoraviivaiset uudet versiot ovat vähentyneet, koska sellaiset eivät menesty nykyään kaksisesti, mutta tällä hetkellä puhetta ei ole "naisten versiosta" tai muusta uudesta ideasta.

Face/Offin oli alunperin tarkoitus olla Sylvester Stallonen ja Arnold Schwarzeneggerin yhteinen elokuva. 90-luvulla Travolta ja Cage olivat nousussa, joten uuden version keskeinen tavoite on löytää kaksi naamaa, jotka katsojat tahtovat vaihtaa.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Telia tuo älykiekon ... Usein sanotaan että ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.09.2019 klo 15.20 2 tykkää tästä

Taisi olla yksi ensimmäisiä DVD:ltä katsomiani leffoja, eikä edes huono.
lainaa

Kirjoita kommentti


157


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova