Tuorein sisältö

Huhu: Marvel tahtoo Denzel Washingtonin uudeksi Magnetoksi

14.09.2019 klo 21.40 | Luettu: 1663 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Miten uskottavia ovat juorut, joiden mukaan Marvel etsii jo porukkaa uuden ajan X-Men-saagaan? We Got This Covered -sivusto luottaa lähteeseensä, joka paljasti heille hyvissä ajoin, että Moon Knight ja Black Knight ovat tulossa Marvelin elokuvauniversumiin.

Saman lähteen mukaan Marvel tahtoo tummaihoisen näyttelijän Magnetoksi. Denzel Washington ja Breaking Badista tuttu Giancarlo Esposito ovat Marvelin toivelistalla.

We Got This Covered painottaa, etteivät näyttelijät välttämättä tiedä itsekään, että tarjous saattaa olla tulossa.

Magneto on perinteisesti keskitysleiriltä selviytynyt valkoihoinen juutalainen. Toisaalta yhtä perinteistä on se, että Magnetoa verrataan afroamerikkalaiseen aktivistiin Malcolm X:ään. Malcolm X kannatti rajumpia otteita kuin Martin Luther King Jr, johon Professori X:ää on verrattu.

Washington sai Oscar-ehdokkuuden näyteltyään Malcolm X:ää vuoden 1992 elokuvassa.

Ainoa virallisesti tulossa oleva X-Men-elokuva on aikaa sitten filmattu New Mutants. Väitetysti New Mutants sensuroi siteet aiempiin X-Meneihin siltä varalta, että leffa (onnistuu, jolloin se) tahdotaan liittää Marvelin elokuvauniversumiin.

Muita selvennyksiä: Moon Knightin tv-sarja on virallistettu ja Kit Harington näyttelee Black Knightia ensi vuoden The Eternals -elokuvassa.

Lähde: We Got This Covered

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bruce Springsteen tä... Foto: Arnold Schwarz... >

Keskustelut (1 viestiä)

hfjfhej

15.09.2019 klo 09.58

onks xmen kirottu kun marvelkaan ei haluu tehd sita klassista tarinaa oikein vaan joku moderniversion
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova