Tuorein sisältö

Ryan Reynolds ja Will Ferrell liittoutuvat (tuhannennen) Saiturin joulun merkeissä

21.09.2019 klo 22.45 | Luettu: 1233 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Vakioväite: Saiturin joulu eli A Christmas Carol on lajityyppi. Charles Dickensin tarinasta voi muuttaa paljon, mutta kun rakenne säilyy, tarinan tunnistaa helposti. Menneen, nykyisen ja tulevan joulun aaveet tai muut symbolit vierailevat ikävän ihmisen luona, jolloin hän eheytyy. Tällä hetkellä suunnitteilla on lukuisia uskollisia versioita ja mm. palkkamurhaajaversio ja kyttäversio.

Uusimman tiedon mukaan Ryan Reynolds ja Will Ferrell tähdittävät yhtä enemmän tai vähemmän perinteistä versiota, joka tulee elokuvan muodossa ja on aivan uusi projekti entisten päälle. Ei ole tiedossa, keitä he näyttelevät, mutta sitä voisi kuvitella, että vanhempi herra Ferrell on saituri ja Reynolds on saiturin ylityöllistetty alainen Bob Cratchit tai mukaelma hänestä.

Elokuva on musikaali. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaavat Sean Anders ja John Morris. He ovat kirjoittaneet yhdessä Andersin ohjaamat komediat Daddy's Home, Instant Family ja Kaameat pomot 2, mikä saattaa vihjata, mitä he lajityypillä tekevät.

Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sairaala hukkaa Sam ... Floor Jansen on 'ikä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova