Tuorein sisältö

Eddie Murphy lupaa, että Beverly Hills kyttä 4 tehdään vihdoinkin

03.10.2019 klo 15.42 | Luettu: 2823 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Neljättä Beverly Hills kyttä -elokuvaa on lupailtu siitä lähtien, kun kolmas osa valmistui 90-luvun puolivälissä. "Asiat etenivät" vuonna 2006 ja "asiat etenivät" vuonna 2016. Eddie Murphyn näyttelemän Axel Foleyn pojasta kertovaa tv-sarjaa kehiteltiin vakavissaan ja Murphyn vierailusta puhuttiin. Tv-sarja peruttiin. Leffa julkistettiin uudelleen. Leffaa ei ole näkynyt.

Se on varmaa, että Murphyn toinen hitti Prinssille morsian saa myöhäisen jatko-osan. Kuvaukset ovat alkaneet ja ensi-ilta on joulukuussa 2020. Murphyn mukaan Beverly Hills kyttä 4 kuvataan seuraavaksi.

Väitteelle antaa uskottavuutta se, että Murphylla on menossa uran "kirjatukivaihe" (hän käyttää sanaa "bookend"). 25. lokakuuta Netflixiin saapuu Dolemite Is My Name, jossa Murphy näyttelee esikuvaansa Rudy Ray Moorea. Joulukuussa hän palaa Saturday Night Live -sketsiohjelmaan ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hän auttoi tekemään show'sta suositumman 80-luvulla. Mainittujen elokuvien jälkeen hän aikoo palata stand-up-areenoille.


Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< KISS-legenda Gene Si... Sunnuntaiaamun tunte... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

03.10.2019 klo 19.49 1 tykkää tästä

Siistiä, siinä on leffa joka todellakin kannattaa tehdä.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova