Tuorein sisältö

Marvelin ensimmäinen kauhusarja Helstrom palkkasi näyttelijät

09.10.2019 klo 17.30 | Luettu: 961 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Marvelin mukaan tv-sarja Helstrom on firman ensimmäinen sukellus kauhun maailmaan (sarjakuvia ei lasketa). Ikärajakin saattaa olla korkea, sillä sarja debytoi Hulu-palvelussa ensi vuonna. Perheystävällinen Disney+ on useimpien tulevien Marvel-sarjojen koti.

Daimon ja Ana Helstrom (yksi L-kirjain) ovat sisaruksia ja "mystisen ja voimakkaan" sarjamurhaajan jälkeläisiä. Mysteeriä saattaapi avata se tieto, että sarjakuvahahmot Daimon ja Satana Hellstrom (kaksi L-kirjainta) esiintyivät alunperin The Son of Satan -lehdessä.

Tom Austen (The Royals) näyttelee Daimonia, joka on etiikan professori ja manaaja, joka ei kuvittele pelastavansa maailmaa, mutta yrittää auttaa lähimmäisiään. Sydney Lemmon (Fear The Walking Dead) näyttelee Anaa, joka pyörittää huutokauppaa ja vapaa-ajalla metsästää väärintekijöitä peläten isänsä palaavan.

Elizabeth Marvel (Isänmaan puolesta) näyttelee sisarusten äitiä Victoriaa, joka on viettänyt laitoshoidossa parikymmentä vuotta. June Carryl (Mindhunter) näyttelee koko perheestä kiinnostunutta psykologia.

Robert Wisdom (Ballers) näyttelee okkultismin asiantuntijaa. Ariana Guerra (Insatiable) näyttelee Vatikaanista lähetettyä liittolaista, joka tasapainoilee uskon ja logiikan välillä. Alain Uy (True Detective) näyttelee Anan huutokauppakollegaa.

Lähde: Marvel

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Virallisen naisten J... Hävyttömät herrat Gu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova