Tuorein sisältö

Big Mouth 3 - juttu 2: mitä serkumpi, sitä - herttinen, tsiigaa oravaa puussa

11.10.2019 klo 23.00 | Luettu: 2650 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3: Jaksot 4-5
Obsessed ja Florida


Kuten oletin, kännykkäkriisin "huipennus" vasta alusti Nickin kriisiä. Luuri vaatii huomiota, joten Nick lataa nettiin nakuvideon isästään. Kukaan ei reagoi. Isäkin hymyilee. Mieleen tulee parikin kohtausta, joissa Bart Simpson esittelee isänsä hölmöilyä kavereille ja Homer vaivautuu örisemään. Reaktiot ovat huumoria, jos et enää muista.

Suoraryhtinen ja sarkastinen ranneliikehomo on sujuva sivuhahmo. Omassa juonessaan hän tapaa suoraryhtisen ja sarkastisen ranneliikehomon ja asiat etenevät kohteliaasti. KOMEDIAN KULTAAko. Samaan aikaan biseksuaali hahmo ja esiteini kirjoittavat pornoa avaruuskapteenista ja hevosesta perususkottavasti.

Se oli hauska vitsi joskus ennen nykyoikeistoa, kun luonnosteltu Repe Sorsa kieltäytyy käsittelemästä nenän edessä kiikkuvia tosiasioita. Viitosjakson lopetus kutittelee kuollutta hermoa. Sitä alustaa aiemmin kuultava raamatullinen tarina. Nihkeässä pääjuonessa Andrew yrittää kähmiä serkkuaan Floridan reissulla, hormonihirviön järkeistäessä insestin. Kun Andrew jää kiinni, tapahtuu muutakin, joten sankarit pakenevat hätäisesti Floridasta, joka halkeaa ja uppoaa mereen raamatullisesti - se siitä - loppu - serkusta ei enää puhuta. Huumoria. Jaksosta tekee siedettävän myös laulu siitä, kuinka Florida on hyvässä mielessä (?) Amerikan Turku.

En ole ainoa, joka toivoi niskalaukausta koutsi-Stevelle, sillä hän on jäänyt vierailijaksi tällä kaudella ja sivulause jopa huomautti, ettei hän saisi puhua muille.

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 25 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-3 --- Jaksot 6-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vaihtoehtoinen Ilmiö... Dwayne Johnson seikk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova