Tuorein sisältö

Big Mouth 3 - juttu 4: panseksuaalisuus on tarpeeton välivaihe

17.10.2019 klo 23.00 | Luettu: 760 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3: Jaksot 8-9
Rankings ja The ASSes


Se olisi ollut pelkkä muodollisuus, jos olisin koulussa päässyt paperiselle karseimmat-listalle, joten paljonpa kiinnostaa perusjuoni, jossa pennut ahdistuvat kuumimmat-listasta. Täten sarjan oma hälläväliäasenne vaihteeksi toimii. Onko se realismia vai sci-fihuumoria, kun listoille on app ja sijoitustaan voi seurata? Ei hajua.

Sarja tarjoaa määritelmän panseksuaalisuudelle: mulkvisti hipsteri. Lisäksi: bi tykkää tacoista ja burritoista, mutta pan myös burritoksi tuunatuista tacoista ja kaikesta menussa. Ok, mutta vaatimani juoni hormonihirviöön rakastumisesta on yhä näkemättä. Ehkei ole vielä aika. Se "menukin" viittaa yhä rajoitettuun valikoimaan: esimerkiksi se ei teknisesti ottaen ole panseksuaalisuutta, jos muistat miettimättä, mikä on James McAvoyn läpimurtosuoritus.

Luonnostelmallisuuden seassa Jayn pulma on vivahteikas. Vaikkei kukaan tuomitse biseksuaalisuutta, Jay haluaa rakentaa identiteettiä avoimuudella, mihin muut suhtautuvat vaivaantuneesti.

Sitten Jayn "laidasta laitaan" poukkoilun parantaa pilleri.

Mutta kyse onkin nyt ADHD:sta. Rauhoittuneesta Jaysta tulee huumekauppias. Jenkkilässä riittää näitä pulmia, mutten taaskaan saanut otetta pääasiallisesta pointista. Wikipediaa lukemalla avautui se, että mainittu pilleri voi auttaa ylivilkkauteen, mutta väärinkäytettynä pahentaa masennusta... Piirretty komedia pisti opiskelemaan.

Episodi 9 on suhteellisen ehyt pentujen ostaessa apua ahdistavaan kokeeseen. Illuusio tarinasta auttaa huvittumaan pienestäkin? Tämä oli tekstiä. Keskiarvo näille jaksoille, vaikka:


Keskiarvo 29 jakson jälkeen:


< Jaksot 6-7 --- Jaksot 10-11 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Taru sormusten herra... David Duchovny kohta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


102


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova