Tuorein sisältö

Big Mouth 3 - juttu 1: älä hae tietoa seksuaalisesta identiteetistäsi, vaan kuuntele Freddie Mercurya, tai jotakin

04.10.2019 klo 23.00 | Luettu: 1593 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3: Jaksot 1-3
My Furry Valentine, Girls Are Angry Too ja Cellsea


En muista pöhisseeni ystävänpäiväspesiaalista, joten katsoin sen uudestaan. Jakso on ryhdistäytyminen, 2. kauden pissittyä kintuilleen eritoten häpeävelhojuonella. Andrew'n epätoivoisen palliraivon pilkkaaminen on hervotonta ja teemalla on painoa, Andrew'n uhkaillessa Missyä. Murrosiän myöhässä saaneen Nickin naispuolinen hormonihirviö on elämäntarinani siinä missä parikin psykoosia, joten 2. kausi jätti jotakin, mitä odottaa. Vahvistan sen realistiseksi aluksi, kun hirviö "lukee väärää manuaalia" ja riitautuu asiakkaan kanssa, Nickin kapinoidessa onnettoman vaisusti vanhempiaan vastaan.

Tuoreissa jaksoissa taso notkahtaa taas. Palliraivon ehkäisy ei saa rajoittaa naisten oikeuksia, joten lutkamarssi järjestetään. Näkökulmien listaus on hymähdyksen väärtiä (jos ei oivaltavaa), kun listalle saadaan pituutta. Kilttikin mies aukaisi suunsa väärin ja Missy on väärässä juhliessaan oikeutta pukeutua kuin "Itse ilkimyksen kätyrit", mutta miehiin nähden naiset ovat oikeassa. Toisella yrittämällä Missyä kuunnellaan. Kiva. Nekrofilian ja eläimiinsekaantumisen Jayn toimesta olisi voinut jättää tästä poiskin.

Kolmas jakso on kertovinaan digiriippuvuudesta. Nickin riippuvuusjuoni saattaa jatkua, mutta juuri nyt se tulee tyhjästä, kuten tulee sekin, että digipaasto tekee hyvää Andrew'n kaltaiselle tubettajalle. Jakso käytännössä tekee mitä sattuu ja koska kännykkä voi olla osa mitä vaan, hahmot pääsevät panikoimaan yhdessä, kun kännykkä viedään kourasta. Lopussa luonnollisesti nähdään Freddie Mercuryn ja David Bowien aaveiden tähdittämä humppa seksuaalisuuden muodoista, koska Jay opiskeli asiaa kännykällä. Humppa on vaisumpi kuin maalaisjärjellä veikkaisin, mutta sen mieluummin ottaa kuin ei.

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 23 jakson jälkeen:


< 1. kauden arvostelu --- < 2. kauden arvostelu --- Jaksot 4-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Veteraanirokkari Ali... Netflixin Big Mouthi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova