Tuorein sisältö

Batwoman 1-2: Le - mainoskatko - pakko - mainos - mainoskatko - katko - nainen

15.10.2019 klo 23.00 | Luettu: 2467 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 2
The Rabbit Hole


Eli: Batman katosi. Serkku tuuraa. Serkun isä yrittää perustaa kunnon poliisivoimat. Uudistus on tarpeen, sillä Liisa Ihmemaassa -teemaa mukaileva sekopää Alice johtaa räyhäjengiä. Alice on Batserkun sisko eli pyrkipollarin tytär. Kirjainyhdistelmä LÖLZ on keksitty näin käteviä skenaarioita varten, mutta nyt kun El Camino -leffa teki Breaking Badista ajankohtaisen, on hyvä muistaa, että jopa "paras sarja ikinä" alkaa tilanteesta, jossa huumediilerin lanko on sattumalta huumepoliisi. Kaikki on kiinni toteutuksesta.

Joka ei ole järin hyvää. Arrowverse-sarjoilta ei Daredevilin käytävätappeluja vaadita. Nipotan mieluummin siitä, ettei Alice vaikuta motivoituneelta Ihmemaa-hommasta ja kätyreillä on halvat pupunaamarit. Furryjänisten jengi olisi hauskempi ja sarjakuvatkin suosittelevat, että Tittelityy, Tittelitom ja muut kärkevät spedet ovat mukana. Ehkä on ahnetta toivoa, että hyvä lepakko kohtaa pahat pervot.

Tällaisten sarjojen vuoksi oli vaikea innostua uuden ajan tv:stä. Tv-sarjan pitäisi aina olla leffoja syvällisempi, mutta kymmenien jaksojen kausi voi tuntua ontolta, jos se rytmitetään mainoskatkojen ehdoilla. Sarja on silmissäni antiikkia, mutta toisaalta johdonmukaista moista. Nolosta näyttelemisestä poukkoillaan nopsaan pois ja kohtausten merkitys on aina ilmeinen. Sankari suojelee roistoa ja roisto sankaria ja sankari mainostaa ristiriitaa isille ja sivutyypitkin melkein tietävät kaiken, joten: pian tapahtuu muutakin? ADHD-HLÖ voi näitä suosiakin?

Sankarilla ei ole vielä punaista tukkaa, joten häntä luullaan Batmaniksi, mille Ruby Rose varmasti hykertelee, sillä hänellä on joustava sukupuoli-identiteetti tietenkin vain lihansyöjämiesten kiusaksi.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-3 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi näytelty Batman... Ensimmäinen 1980-luv... >

Keskustelut (1 viestiä)

Buaa

16.10.2019 klo 10.27 1 tykkää tästä

Jos kaipaa nopeatempoiselle äxön-mättö-sarjakuva-sarjoille vähän vaihtelua, niin suosittelen Netflixistä löytyvää Wanderlustia! Sarjan markkinointi on kuulemani mukaan mennyt pieleen ja kuvailujen perusteella se saattaa kuulostaa pöljältä hömpältä, mutta siinäpä vasta olikin sarja! Kuuden jakson paketti, joka päihittää käsikirjoituksellaan, rytmityksellään, näyttelijäsuorituksillaan ja soundtrackilla lähes kaikki sarjat joita olen viime vuosina katsonut. Käsittelee aikuisia aiheita fiksulla tavalla, jota harvemmin näkee leffoissa saati sarjoissa. Suositus Jarillekin sinne!
Kyllä ne Britit osaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova