Batwoman 1-3: jakson nimi "Alas alas alas" lupaa liikaa

22.10.2019 klo 23.00 | Luettu: 1533 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 3
Down Down Down


B-luokan hölmöilyä on huvittava seurata vaihteeksi, kun on koukkukin, eli edistyksellisyyden ja näyttelijän kombo. Ruby Rose on itsevarma ja tyylikäs Kate Kane. Kun Kate pukeutuu Batwomaniksi, häntä luullaan mieheksi. Pilotissa Kate joutui kumipuvussa vähän halailemaan ja katsomaan silmiin ex-tyttöystävää, joten ex on kehittämässä pakkomielteen, vaikka ex on naimisissa. Neiti baarimestaria Kate ei ehdi iskeä, mutta Kate selvästi voisi käydä sikana limppuun kuin James Bond ja baarimestari huomaa sen. Tämäkö muka ei ole samaistuttavaa? Viittaan tietenkin exän ja baarimestarin näkökulmiin.

Sankari neuvottelee taas psykosiskon kanssa - kahdesti. Sankari peräti pyytää siskoa lopettamaan murhaamisen, mutta silti hän antaa siskon tehdä juttuaan sovun löytymisen nimissä. Ellei tämä olisi vaisua, tämä olisi parodiaa siitä, kuinka Batmankin kärrää massamurhaajat jäähylle. Joskus siskoa ei vaan ehdi vahtia, kun Batmanin pyssy on kateissa ja bisnesmies juonii. Koska "Batmanin paluu" on johtanut tällaisiin vastareaktioihin, Kate ottaa käyttöön peruukin ja oman logon, jotta - roistot eivät turhaan ahdistuisi?

Pilotti tahtoi myydä kaiken nopeasti, mutta nyt sankari on loogisemmin aloittelija, joka opiskelee Batmanin tekniikoita ja vehkeitä. Pääjuoni ja päivän juoni ovat tasapainossa, jos niiden sisäiset laatuongelmat sivuutetaan. Jakso ei selittele tahi tunge mukaan liikaa: viittaus Arvuuttajaankin on tulkinnanvarainen. Tämä on tätä.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eddie Van Halen käyn... Vain elämää -ohjelma... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova