Taru sormusten herrasta ja Matrix värväävät; Batman menetti yhden

17.10.2019 klo 16.19 | Luettu: 2153 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Lyhyesti:

Maxim Baldry (Hollyoaks) on kolmas Taru sormusten herrasta -tv-sarjaan kiinnitetty näyttelijä. Mukana ovat myös Will Poulter (Millerit) ja Markella Kavenagh (Picnic at Hanging Rock).

Kutakin roolia on kuvailtu merkittäväksi. Sarja kertoo ajasta, jolla mm. luotiin sormukset, joten joku saattaa näytellä sormusten herraa: Sauronia. Monet hahmot ovat uusia.

Lähde: Collider

Jessica Henwick (Iron Fist) neuvottelee The Matrix 4:n naispääosasta. Vastaavan minimaalisen kuvauksen mukaan Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman) näyttelee uutta miespäähenkilöä.

Alkuperäiset kyvyt Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss jatkavat ja myös Jada Pinkett Smith neuvottelee paluusta. Neil Patrick Harris (Ensisilmäyksellä) näyttelee yhtä uutta hahmoa.

Lähde: Deadline

Jonah Hill on jättänyt elokuvan The Batman. Hän ei päässyt studion kanssa yksimielisyyteen siitä, pitäisikö hänen näytellä Arvuuttajaa vai Pingviiniä: tähän tietoon molemmat roistot ovat elokuvassa. Hetkinen... Eikös Hill ole paksu? Kuten Pingviini? Erään juorun mukaan hän halusi Arvuuttajaksi.

Twilight-palikka Robert Pattinson on Batman ja Lego Kissanaisen ääninäyttelijä Zoë Kravitz on lihaisa Kissanainen. Westworld-robotti Jeffrey Wright on komisario Gordon.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Toton juhlakiertueen... Big Mouth 3 - juttu ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Robotti

17.10.2019 klo 16.53

Eikös Hill ole ihan hyvässä kunnossa nykyään?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

17.10.2019 klo 17.24

Ehkä se on se erimielisyys - tai ehkä kyse on taiteellisista näkemyseroista.
lainaa
huibihui

18.10.2019 klo 21.57

jo se et leffaan halutaanarvuuttaja pingviini et kissanainen antaa vahan suuntaa taiteellisesta nakemyksesta. ja viela uus batman samalla. ilmeisesti haluaisivat tehda gothamiin perustuvan leffan mut pitaa tehda nain ei puut kun jokeri ja adam west niin saadaan uus all star camp
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova