Tuorein sisältö

Evil Dead -legenda Sam Raimi ohjaa jälleen kauhuelokuvan

19.10.2019 klo 19.45 | Luettu: 2026 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kun Drag Me to Hell valmistui 2009, sanamuoto oli se, että Evil Dead -mies Sam Raimi on vihdoin palannut kauhun pariin. Sen jälkeen hän ei ole ohjannut muita elokuvia kuin Mahtava Oz -fantasian, josta tuli floppi tai vähintään pettymys. Tuottajana hän on työstänyt kauhua ja jännitystä koko vuosikymmenen.

Uutinen on siis se, että Raimi ohjaa elokuvan. Nimeämättömän kauhufilmin tarkat tiedot pidetään salassa, mutta sitä on kuvailtu elokuvien Cast Away - Tuuliajolla ja Piina henkiseksi ja uutislähde sanailee ohimennen, että "Sam Raimi on lähtemässä saarelle".

Cast Away kertoo pallon kanssa hengailevasta haaksirikkoutuneesta miehestä ja Piina kirjailijan vangitsevasta sekopäästä, joten on melko turvallista veikata, että elokuva kertoo muutamasta hyypiöstä saarella.

Käsikirjoituksesta vastaavat Mark Swift ja Damian Shannon. Heidän aiempia kauhuelokuviaan ovat Freddy vs. Jason ja vuoden 2009 Friday the 13th, joten jos jatketaan arvailua: leffa ei välttämättä ole akateemisten aikuisten trilleri.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dwayne "The Rock" Jo... The Handmaid's Tale ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova