Tuorein sisältö

Soturiprinsessa Xena palaa, paitsi Xenan mukaan

21.07.2015 klo 17.00 | Luettu: 2762 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sisäpiirilähteiden mukaan seikkailusarja Xena: Warrior Princess alkaa alusta. Alkuperäiset tuottajat Rob Tapert ja Sam Raimi ovat mukana. Kirjoittajia etsitään. Vaikka suunnitelma on varhaisessa vaiheessa, sarja saattaa alkaa jo ensi vuonna.

Uuden Xenan toivotaan olevan karismaattinen kuin alkuperäinen näyttelijä Lucy Lawless ja nokkela kuin Nälkäpeli-sarjan päähenkilö Katniss. Tämä oli periaatteessa loukkaus sekä vanhaa Xenaa että Katnissia kohtaan, sillä monien mielestä Xena on nokkela ja Katniss karismaattinen, mutta ehkä idea tuli selväksi.

Samaisten lähteiden mukaan Lawless halutaan mukaan jollakin tavalla. Lawless on itsekin puhunut Xenasta tänä vuonna: hän on kertonut ehdottaneensa Xenan paluuta moneen kertaan. Hän näyttelisi mielellään keski-ikäistä Xenaa, mutta hän on myös valmis luovuttamaan roolin toiselle.

Lawlessin uuden Twitter-viestin mukaan tuore uutinen on kuitenkin vain huhu ja toiveajattelua. Lawless kaiken järjen mukaan on tilanteen tasalla, sillä hän esiintyy Raimin ja Tapertin uudessa sarjassa Ash vs. Evil Dead - ja on naimisissa Tapertin kanssa.

Näyttelijöillä ei ole tapana kertoa totuutta varhaisessa vaiheessa olevista suunnitelmista, joilla on tapana kaatua.

Xena esiintyi alunperin sarjassa Hercules: The Legendary Journeys.


Lähteet: Hollywood Reporter, Twitter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< V2.fi Ilosaarirockis... Jos et vielä tiedä, ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova