Tuorein sisältö

Vihaa tai rakasta, pian se on ohi: viimeinen Star Wars: The Rise of Skywalker -traileri

22.10.2019 klo 13.27 | Luettu: 2796 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Solo: A Star Wars Story lopetti ainakin väliaikaisesti Star Wars -elokuvien "väliosat", tai siirsi ne tv:n puolelle. Star Wars: The Rise of Skywalker lopettaa virallisesti Skywalker-saagan. Osa faneista juhlii sisällön määrää ja laatua ja osa murehtii äänekkäästi Star Warsin rappiota. Tulevat elokuvat lupaavat mennä eri aikakausille ja eri puolille galaksia, joten ehkä nostalgian aika on vaihtumassa uuden toivon ajaksi. Kapinaliittoon, esiosien Obi-Wan Kenobiin ja Boba Fettin ulkonäköön & ammattiin fiksoituneet saavat odotellessa tv-sarjat.

The Rise of Skywalker saapuu Suomeen 18. joulukuuta. Lippujen ennakkomyynti on alkanut.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jalkapallon Mestarie... Game of Thrones -sed... >

Keskustelut (2 viestiä)

RandomSwinger

22.10.2019 klo 18.52 9 tykkää tästä

Itse ainakin tykkään ulista uusien SW elokuvien kehnosta laadusta. Eritoten harmittaa se, kun itse olisi laatinut paremmat käsikirjoitukset pienemmällä rahalla. Joillekkin idiooteille on maksettu miljoonia tämän ulosteen suoltamisesta. Elämä on epäreilua. Mutta eihän siitä mihinkään pääse että huonoja elokuvia nämä ovat. Suorastaan luokattomia Star Wars elokuvia ja geneerisenä sci-fi rymistelynä korkeintaan keskikastia. Kenenkään elossa olevan hahmon kohtalo ei tässä vaiheessa kiinnosta tippaakaan. Siinä ei paljon Luken voimakummittelut tai deus ex machina Palpatinet auta.

Toisaalta jos/kun elokuvia ja sarjoja suolletaan ulos jatkossa hirmuisella tahdilla, niin varmasti sieltä jossakin vaiheessa jotakin hyvääkin ilmaantuu. "Throw everything at it and hope something sticks." Itse kelpuutan viralliseen Star Wars kaanoniin vain nämä hyvät. Uusista elokuvista siihen kuuluu vain Rogue one, vaikka oli siinäkin omat ongelmansa.
lainaa
Stallonen

23.10.2019 klo 09.13 1 tykkää tästä

Odotukset laskivat rankasti trailerin jälkeen, vaikka suht matalalla ne Last Jedin ansiosta jo olivat.
Yritetään tehdä oikeen viimeisen päälle tunteisiin vetoavaa fiilistä mutta omalla kohdalla aiheutti vain myötähäpeää. Hyvältähän tuo näyttää visuaalisesti mutta se ei ole enää pariinkymmeneen vuoteen riittänyt. JJ:kin näyttää turvautuvan vanhoihin kikkoihin vedestä nousevinen aluksineen (ST into darkness)
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova