Tuorein sisältö

BoJack Horseman loppuu 2/8: Karpottarella on asiaa

08.11.2019 klo 23.00 | Luettu: 949 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 6: Jaksot 3-4
Feel-Good Story ja Surprise!


Omassa jaksossaan Diane kiertää maata ja raportoi rötösherroista. Erona Karpolla on asiaa -klassikkoon, Diane ei jaa poron kylmäsavupaistia, vaan itseään kuumalle puhvelille eli kameramiehelle. Isoin virhe maailmassa on paisuva konserni. Kritisointiyritys kaatuu hupaisan kärkevästi: ehkei se ole liioittelua, että rikkaat selviävät kaikesta, mutta asia tiivistyy pariin (ehkä Trumpilta lainattuun) repliikkiin.

Puhvelissa on potentiaalia, mutta suhteen alku on nihkeä, minkä koin realistiseksi, vaikken paljoa eläimiin sekaantumisesta tiedä. Vieroitushoidossa yhä oleva BoJack esittää monologeja näiden vaiheiden päälle sillä varjolla, että hän kirjoittaa kirjeitä. Ymmärsin, että elämänvaiheet koetetaan rinnastaa, mutta sarjan loppusuoralla fani jaksaisi katsoa Dianea alakuloisissa siirtymissä ilman sönkötystäkin.

Kun Peanutbutter paljastaa pettäneensä kihlattuaan, he kaksi myös haukkuvat muut, jotka suunnittelivat yllätyshäitä ja siksi piileksivät maisemissa. Se on tarkoituksella teennäisempi idea kuin iänikuiset lässähtävät synttärit. Kukaan ei halua "yllätys!"-hetkeä, joten jakso menee siihen, kun vieraat yrittävät paeta huomaamattomasti. Diane eksyi paikalle tietämättä häistä ja hän on se toinen nainen, mutta muut samaistuttavasti ponnistelevat välttääkseen pari kiusallista sekuntia. Joskus se riittää, kun tarina etenee ja huumorille kehtaisi tekohymyillä, jos tekijät palautetta vaatisivat.

Sille naurahdin, kun Todd ohimennen tylytti Cameron Diazia siitä, että hän kuulostaa itseltään Shrekissä, sillä olin juuri ajatellut, että vuoden tauon jälkeen Todd tuntuu Jesse Pinkmanilta.

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 6. kaudelle:


< Jaksot 1-2 --- Jaksot 5-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ne Luumäet -nostalgi... Harry Potter -pahis ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova