Tuorein sisältö

Ryan Reynolds tuottaa uuden Prätkähiiret-animaation

24.07.2023 klo 19.50 | Luettu: 1611 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Prätkähiiret (Biker Mice from Mars) valloitti valikoitujen pentujen sydämet vuosina 1993-1996, jolloin Teenage Mutant Ninja Turtles -brändi oli teknisesti yhä hengissä mutta kovin jo raihnainen. Prätkähiiret Moto (Modo), Vinski (Vinnie) ja Turbo (Throttle) pistivät hanat auki ja pakenivat kuolevalta kotiplaneetaltaan jatkaakseen taistelua omallamme.

Vuonna 2006, kun alkuperäisillä faneilla oli kiire olla katu-uskottavia, tehtiin uusi 28 jakson mittainen kausi. Nyt kun fanien keski-iän kriisi on pääsemässä vauhtiin, kehitteillä on uusi versio. Ryan Reynolds tuottaa. Reynoldsin mukaan tämä on luonnollista, koska hän pitää moottoripyöristä. Herra on puhunut urallaan niin paljon potaskaa, että jäämme pohtimaan, kenelle hän kettuilee & miksi & miten niin.

Reynoldsin firma Maximum Effort liittoutuu oikeuksien haltijan The Nacelle Companyn ja Fubo-suoratoistopalvelun kanssa. Nacelle on jo julkistanut valikoiman uusia leluja, joiden olemassaolon tarkoitus on avoimesti keski-iän kriisi (katso video alla).

Pilottijakson ohjaa Brian Volk-Weiss, jolla on takanaan läjäpäin stand-up-spesiaaleja.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusin Mortal Kombat ... The Boys -sarjan sup... >

Keskustelut (1 viestiä)

gpalfhkandjw

24.07.2023 klo 20.04

jeee eetee eee eeeeetefjq eeeee
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova