Tuorein sisältö

Krista Kososen ja Tommi Korpelan tähdittämä sarja kiinnostaa ulkomailla

26.11.2019 klo 10.32 | Luettu: 1475 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Elisa Viihteen alkuperäissarjat keräävät myynti- ja festivaalimenestystä maailmalta. Draamat ovat myyneet kiitettävästi jo aiemmin, mutta nyt suomalainen komediakin kiinnostaa kansainvälisesti. Jättekiva-komedia myytiin yhdysvaltalaiselle Sundance-striimauspalvelulle. Draamasarja Bullets puolestaan on myyty yli kolmeenkymmeneen maahan.

Vertigon tuottama ja Krista Kososen, Tommi Korpelan ja Game of Thrones -tähti Sibel Kekillin tähdittämä jännityssarja Bullets nähdään mm. Iso-Britanniassa, Saksassa ja Espanjassa.

Myös tänä syksynä ensi-iltansa Elisa Viihteen Aitio-suoratoistopalvelussa saaneen vakoojatrilleri Nyrkin kansainvälinen myynti on käynnistynyt lokakuun MIPCOM-tapahtumassa. Lisäksi Pohjois-Pohjanmaalle sijoittuva rikosdraama Kaikki synnit ja rikossarja Ivalo ovat jatkaneet hyvää kansainvälistä myyntiä ? Kaikki synnit on myyty yli kolmeenkymmeneen ja Ivalo lähes kolmeenkymmeneen maahan.

Myyntimenestyksen lisäksi sarjat ovat keränneet huomiota ja palkintoja kansainvälisillä filmifestivaaleilla. MPR Matila Röhr Productionsin tuottama Kaikki synnit palkittiin tammikuussa Göteborgin elokuvajuhlilla parhaasta käsikirjoituksesta. Lisäksi sarja valittiin tänä syksynä sekä Zürichin, Lyypekin että Cottbusin filmijuhlille.

Elisa Viihteen alkuperäissarjoista Bullets voitti Buyers’ Coup de Coeur Award -palkinnon Cannesin MIPDrama Buyers Summit -tilaisuudessa vuonna 2018. Bulletsin lisäksi myös Ivalo sekä Nyrkki ovat olleet valittuina kiinnostavimpien uusien draamasarjojen joukkoon samassa MIPDrama Buyers Summit -tilaisuudessa. Jättekiva puolestaan on esitetty Series Mania -sarjafestivaalilla Ranskassa Comedy Marathon -komediasarjassa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Himos Juhannus julki... Chisu maaliskuussa k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova