Tuorein sisältö

Batwoman 1-8: aikuisten oikeasti huonoin sankari ikinä

04.12.2019 klo 23.00 | Luettu: 2898 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 8
A Mad Tea-Party


Jakson nimi viittaa pääroiston lupaamaan jytkyyn. Se varmasti koetaan nyt, ennen Arrowversen yhteisseikkailua! Batwoman koettaa jäljittää roiston! Hän saapuu paikalle puvutta funtsiakseen "et viitsisi kenkkuilla" ja lähtee pois...

Sitä vilpittömästi yrittää ymmärtää tuon rutiinin. Sitä yrittää ottaa sen huumorilla. Se on uskomaton. Sankari sanoo suoraan antavansa pahimmalle psykopaatille tilaa, koska kyseessä on sisko. Eivät näyttelijät tähän usko. Ote Ruby Rosen karismasta katoaa, sillä karismaa on itsevarmuus jos jokin.

Roisto kidnappaa yhteisen isän, jonka hän melkein jo tappoi muun tappamisen ja silpomisen sivussa. Sankari saa toisenkin tilaisuuden vetää siskoa turpiin! Ei. Hän nalkuttaa. Myöhemmin hän tappelee satunnaisia pahiksia vastaan täyttäen studiopomojen vaatimukset - ja hän epäonnistuu. Nimihenkilön äitipuoli kuolee, koska nimihenkilö on aivokuollut läjä hyödyttömimmän luojan luoman nilviäisen sontaa.

Kirjaus pöytäkirjaan: tahdoin tällä viikolla hämmästellä sitä, että Batwoman on tyydyttävämpi kuin Watchmen ja His Dark Materials. Se oli mahdollisuus. Aiemmista jutuistani löytyy saippuaoopperalle nyökyttelyä. Nytkin sen ymmärtää, miksi roisto äitipuolen tappaa. Sankari itse on usko-matto-man epäpätevä (!!!) + kaikki muut kieliopillisesti arveluttavat tyylikeinot.

Onko jakso yhtä kamala kuin Doom Patrolin loppuhuipennus? Liioitteluun en ryhdy. Älä vastaa vielä! Katsotaan ensin Arrowversen yhteisseikkailun alustus, joka ei liity mihinkään mitenkään! Ok. En tiedä.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jakso 1-7 --- Jakso 1-9 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Huhuille Floor Janse... Abreu ja Anna Puu, m... >

Keskustelut (1 viestiä)

ercci-the-necro

05.12.2019 klo 17.07 1 tykkää tästä

Doom Patrol oli dimangia alusta loppuun
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova