Tuorein sisältö

Neiti etsivät Batwoman ja Nancy Drew saavat jatkoa

26.10.2019 klo 17.34 | Luettu: 1824 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uutuussarjat Batwoman ja Nancy Drew on äänestetty jatkoon. Kumpikin sarja debytoi The CW -kanavalla ja kumpaakin on julkaistu 3 jaksoa. The CW oli tilannut kumpaakin alle 10 jaksoa, mutta uuden tilauksen mukaan kummankin ensimmäinen kausi venyy 22 jaksoon. Päätös tekee toisistakin kausista todennäköisiä.

Asiasta on hauska kirjoittaa, koska Batwoman on herättänyt nettiraivoa. Esimerkiksi IMDb:n lukuja tarkastellen kyseessä on noin yhden tähden (1/5) sarja 30-44-vuotiaiden miesten mielestä, mutta noin kolmen tähden (3/5) sarja 18-29-vuotiaiden naisten mielestä. Kriitikot ovat kallistuneet jälkimmäisen näkökulman suuntaan.

Batwoman ei ole erityisen huono sarja, mutta ei erityisen hyväkään. Arvostelu-urakan aloittaneelle allekirjoittaneelle olisi riittänyt 8 jaksoa vuodessa, joten: pylly.

Neiti Etsivä -kirjoihin perustuva Nancy Drew on saanut hieman nihkeämpää palautetta kriitikoilta, mutta sarja ei loukkaa Batmanin kunniaa, joten nörttimiehet eivät ole kampanjoineet sen muita numeroita alas.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Handmaid's Tale ... Sci-fisarja The 100 ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova