Tuorein sisältö

Batwoman 1-4: ei huonoin sarja ikinä, mutta sankaritar tavoittelee surkeuspalkintoa

29.10.2019 klo 23.30 | Luettu: 1423 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 4
Who Are You?


Kate Kane on ollut avoimesti homoseksuaali koulusta saakka, joten on kiusallista ryhtyä salailemaan, että hän on lepakko, sanailee hän monologissa. Viimeksi esitelty baarineiti mainostaa yhä olevansa lahjakas ihmistuntija, mutta hän ei arvaa, että Kate on lepakko, vaikka he päätyvät sänkyyn. Häh? Aloin katsoa sarjaa pääasiassa jotta pääsisin hihittelemään tällaisille lapsellisuuksilleni.

Kate vaikutti valmiilta Batwomanilta pilotissa, mutta hän etenee rytinällä taaksepäin. Sekundakissanainen ryöstelee museoita, joten Kate käyttää batarangia realistisesti, eli tuhoten maljakon. Pian sama roisto ryöstää Katen selän takaa helmet, jotka ropisivat asfalttiin, kun Batmanin vanhemmat ammuttiin. Sillä välin Katen psykosisko silpoo ihmisiä puutarhasaksilla, koska Kate antoi hänen mennä. Ja Katen vanki on vähällä kuolla verenmyrkytykseen. Jos kerronnallinen mokailu on hallitsevampaa kuin näyttelemisen ja leikkauksen ongelmat, onko sarja voiton puolella? Viimeinen moka ratkaisee:

Sekundakisu käyttää (visuaalisesti ala-arvoisia) pommeja. Tästä täysin tietoinen Batwoman kutsuu tyttöystävän ryöstämisen väärtiin gaalaan, koska se on ainoa tapa deittailla ja pysäyttää pommiuhka yhtäaikaa. Näin absurdi typeryys on tilaisuus. Jotakin voisi tapahtua ja sankaritar voisi kirota, ettei hän tiedä, mitä hän on tekemässä: sitten hän voisi jalat sänkeä puskien syödä jäätelöä yhdessä jaksossa ja aloittaa kovan treenin seuraavassa. Ei. Käsikirjoittaja vain pakotti juonenpätkät yhteen säästääkseen aikaa.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Miesten Supergirl el... Sylvester Stallone n... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova