Tuorein sisältö

Mitä on tapahtunut alkuperäiselle Haamujengille? Ensimmäinen Ghostbusters: Afterlife -traileri

09.12.2019 klo 18.55 | Luettu: 2114 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Finn Wolfhard on virallisesti monopoliasemassa. Nuori näyttelijä tunnetaan tv-sarjasta Stranger Things, joka nostaa hattua 80-luvun ilmiöille kuten Stephen Kingille ja Haamujengille (Wolfhard jopa pukeutuu haamujengiläiseksi). Wolfhard on sittemmin nähty Kingin Se-romaanin elokuvaversiossa, joka Stranger Thingsin tavoin on nostalginen kertomus yliluonnollisen uhan kohtaavasta nuorisoryhmästä. Ensi kesänä Wolfhard nähdään kolmannessa Haamujengi-elokuvassa, joka on nostalginen kertomus yliluonnollisen uhan kohtaavasta nuorisoryhmästä.

Ghostbusters: Afterlife on neljäs valmistuva Haamujengi-elokuva, mutta kolmonen se on siinä mielessä, että "naisten Haamujengi" on unohdettu ja Afterlife on jatkoa 80-luvun elokuville. Monet alkuperäiset tähdet palaavat (alkuperäisiin) rooleihinsa vähintäänkin ohimennen. Ensimmäinen traileri panostaa uuden näkökulman esittelyyn.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Golden Globes -ehdok... Watchmen 1-8: Tohtor... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

09.12.2019 klo 19.13 1 tykkää tästä

Noh, odotellaan nyt ja katsotaan sitten. Tosin naishaamujengi on vielä katsomatta. Voi olla että selviän kahdella alkuperäisellä myös tämän saapumisen jälkeen.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

10.12.2019 klo 06.55

Tuo kohta missä Ecto-1 menee pellolla on kauneinta mitä Ghostbusters-sarjalle on tapahtunut vuosiin, ei siis ihme että sitä on käytetty kahdessa kohdassa tässälin uutisessa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova