Tuorein sisältö

Haukuttu (vuh vuh) Cats on sentään päivitettävissä kuin videopeli

22.12.2019 klo 22.25 | Luettu: 1864 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Andrew Lloyd Webberin huippusuositusta Cats-musikaalista on vihdoin saatu elokuvaversio, mutta suuri yleisö on naukunut tuskissaan ensimmäisestä trailerista lähtien ja Yhdysvaltain avaustulos on jäämässä kehnoksi. Trailerin jälkeen ohjaaja Tom Hooper vakuutteli, että kammottavaksi haukuttuja tehosteita toki vielä hiotaan. Mutta ettäkö ensi-illan jälkeenkin?

Studio ilmoitti perjantaina tuhansille amerikkalaisille leffateattereille, että päivitetty versio on saatavilla tänään sunnuntaina ja mukana on joitakin paranneltuja tehosteita. Hiomista tapahtuu toisinaan ennen kotijulkaisuja, mutta se on uutta, että leffa päivitetään nopeasti ensi-illan jälkeen kuin kyseessä olisi kovalevyjä vahingossa formatoiva videopeli. (Ja elokuvan äänekkäimmät vihaajat tosiaan kokevat, että heidän "biologiselle kovalevylleen" tehtiin peruuttamatonta vahinkoa.)

Päivitys on Hooperin idea. Muutosten laajuudesta ei ole varmaa tietoa. Kotaku keksi elävöittää uutista tästäkin alta löytyvällä twiitillä, joka väittää Judi Denchin käden olevan viimeistelemätön. Leffan karvalogiikkaa on kritisoitu arvosteluissakin. Osa oudosta logiikasta on tarkoituksellista.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Keira Knightley yrit... His Dark Materials 1... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova